Kakva si to majka? Ljuba grcala u suzama zbog Mikijevog pitanja, pa jecajući ispričala muke sa kojima se bori! (VIDEO)

270

Ljuba Pantović se u jednom trenutku rasplakala i priznala svim zadrugarima da joj mišljenje Mikija Đuričića i Suzane Perović mnogo znači, jer ih smatra prijateljima. Ona je istakla da ju je povrijedilo to što ju je Miki napao da je bezosjećajna i da se nije na pravi način postavila prema svojoj kćerki Aleksandri Subotić.

– Rasplakala sam se zbog toga što smo Miki i ja prvi pričali o tim nekim stvarima. Ja imam masku žene koja je bezosjećajna. To je jednostavno moj način samoodbrane. Miki i Suza su ljudi koji su se prema meni postavili fer i sa dobrodošlicom. Meni je bilo veoma krivo što sam se osjetila napadnutom. Stvari koje se tiču moje kćerke, da sam je zamolila da ide na adresu mog oca.

– Da sam je javno zamolila da ide, ne jednom nego više puta. Žene znaju kako umije da zaboli kad im neko kaže: “Kakva si ti majka”, a pogotovo od onoga čije mišljenje ti znači. Ja dobro znam kakva sam ja majka. Nek se javi ta koja kaže da je savršena majka i da su njena djeca savršena. Moja djeca nisu. Ja sam radila sve što sam mogla i radila sve što sam smatrala da mogu da ponudim i učinim.

– Uvijek sam stala iza nje, šta god da je u životu uradila ružno. Ja borim borbu sa sobom šta to nisam dobro uradila. Borim se sa mišljenjem zašto ja nisam izašla na cigaru na Božić prije nego što je Mina krenula. Ja ovdje milion ratova vodim. Mene je za Božić moja kćerka prvi put zagrlila. Ja sam uspjela da dođem do nje. Radila sam to kao majka, idući za njom po imanju, nudeći joj čokoladicu, ne bi li progovorila sa mnom – pričala je Ljuba.

Miki je u nekoliko navrata priznao da sama odaje utisak bezosjećajne osobe i da mu je krivo što ju je provocirao svojim komentarima.