Majka Darka Lazića prvi put pred kamerama: Otkrila kada će pjevač izaći iz bolnice, čuje li se sa Anom i zašto ne viđa unuku! A ovo mi je Darko rekao da uradim u javnosti!

176

Branka Lazić sretna je što je njen sin konačno u boljem zdravstvenom stanju poslije nesreće koja se dogodila 23. oktobra. Poslije fotografije na Instagramu, pjevačeva majka javila se iz Brestača i otkrila detalje. Ona je potvrdila vijest da je Marina Gagić trudna, pa i kako je to saopštila njenom sinu.

“Marina mu je pokazala mali papirić, ultrazvuk, ona je u 8 nedjelji trudnoće. Nije naporna trudnica”, rekla je ona i otkrila kako se Darko osjeća:

“Darko je dobro, super se osjeća. To je sve što mogu da kažem. Najviše ga zanima da li je kući sve u redu. Još ne znamo kada će izaći iz kuće, ali se nadamo da će to biti do Nove godine.”

Lorena još nije vidjela svog oca, pa je Branka otkrila da su njoj rekli da joj je tata na poslovnom putu.

“Ne, Lorena je mala, ona još ništa ne zna, za nju je njen tata na putu, radi. Nedjelju dana prije nesreće sam vidjela Lorenu, ali sada nisam u stanju da je čuvam. Ana i ja se povremeno čujemo, ona pita kako Darko. Lorena samo želi da dođe u Brestač”, izjavila je Branka.

Darku još niko nije rekao kako je doživio udes, a Branka je priznala kako se osjećala:

“Još uvijek ne zna kako je doživio udes, nismo htjeli da mu pokažemo. Bilo mi je jako teško. Ono što se pisalo me dodatno pogađalo. Najvažnije mi je da je sada van životne opasnosti.”

Spekulisalo se da je pjevač želio da dobije nedozvoljene supstanice u bolnici, pa je njegova majka rekla da to nije istina, a potom je otkrila šta je Darko poželio da kaže čim bude stigla:

“Darko me je zamolio da pozdravim sve njegove fanove i ljude koji ga podržavaju i poslao im poljubac”, rekla je ona u emisiji “Premijera Vikend Specijal”.