Kada sam imala 150 kilograma, frajeri su TRČALI za mnom: Sada sam smršala, IZGLEDAM OVAKO, a niko mi ne prilazi i POBIJESNILA SAM kada sam shvatila ZAŠTO

114

Smršala sam 67 kilograma i bila uverena da će mi se život pretvoriti u pakao, jer neću raditi ništa drugo osim izlaziti sa frajerima. Zapravo, nijedan frajer nije me ni pogledao – sada sam shvatila zašto i zgrožena sam.

Keli Glover imala je 152 kilograma i iako je imala problema sa zdravljem, sa muškarcima, kaže, nije nikada.

– Stalno su mi prilazili frajeri i zvali me na dejtove. I stvarno mislim kada kažem stvarno. Često mi se dešavalo da muškarci bukvalno trče niz ulicu za mnom samo da bi mi se obratili – kaže Keli.

Onda je rešila da smrša i odlično joj ide – za sada je skinula skoro 70 kilograma i bila je uverena da tek tada neće moći da se odbrani od muškaraca.

– Zamišljala sam kako mi se život pretvara u romantičnu komediju, a rokovnik mi je pretrpan sastancima i dejtovima – kaže Keli.

A danas, kada je znatno mršavija, ništa ne može da bude dalje od istine.

– Prilazili su mi u radnji, u teretani, na ulici, u kafićima, ma svuda. Sada – ništa, i tako već mesecima – žali se ona.

I zato je, kaže, rešila da pita svog prijatelja o čemu se radi.

– Zašto me sada niko ne muva, a kada sam imala 150 kilograma trčali su za mnom? I reci mi iskreno – zašto se nikom ne sviđam? – glasila je poruka koju mu je poslala.

– Zašto misliš da se nikom ne sviđaš? – glasilo je njegovo pitanje.

– Više mi niko ne prilazi na ulici, ne dobacuju mi, ne predlažu sastanke. Mrtvo more – rekla mu je ona.

– Pa to je prilično jednostavno – muškarci bez problema startuju krupnije devojke jer smatraju da su šanse da budu odbijeni minimalne – glasio je odgovor a Keli dodaje da joj se od njega digla kosa na glavi.

– Postoji taj mit da su debele devojke lakše, što je potpuna glupost, ali mene pogađa to što praktično svi veruju u njega – kaže Keli.