PROMIJENILA MIŠLJENJE: Zorica zbog Vesne bježi kod Saše Popovića

243

Treća sezona muzičkog takmičenja “Pinkove zvezde” mogla bi oboriti sve rekorde gledanosti zbog nove postavke žirija, ali ipak u svemu tome nastao je novi problem.

zorica-i-sasa

U novoj sezoni muzičkog takmičenja “Pinkove zvezde” koja počinje od septembra, navodno će u sudijskoj fotelji sjediti i folk pjevačica Vesna Zmijanac, koja za učešće u šou neće dobiti nikakav honorar. Produkcija ovih dana intenzivn pregovara sa Vesnom, a pjevačica je navodno bez previše razmišljanja pristala da učestvuje u “Pinkovim zvezdama”, ukoliko joj Pink oprosti kaznu od 50.000 evra, koju je dobila zbog svojevoljnog napuštanja “Farme”.




Zanimljivo je što će u žiriju navodno sjediti i Zorica Brunclik, sa kojom Vesna godinama nije pričala zbog Miroljuba Aranđelovića Kemiša.

– Pošto njih dvije nisu pričale decenijama zbog Kemiša, koji se od Vesne razveo zbog Zorice, mislimo da bi bio pravi šou imati ih obje u žiriju – završio je sagovornik.

Ipak, šuška se da bi Zorica mogla napustiti Pinkove zvezde i potražiti svoje mjesto kod Saše Popovića. S obzirom da je Saša sada žiri proširio na sedam članova , vrlo lahko bi i Zorica mogla ponovo postati član žirija.

e-turneja.com