CECA KONAČNO PROGOVORILA: Vojin će zbog toga što me proziva i svojih postupaka da…

240

Folk zvijezda Ceca Ražnatović doživljava napade od sina njenog pokojnog muža Arkana, i to već godinama unazad. Kako Vojina Ražnatovića vješto izbjegava sve ovo vrijeme, odlučila je da za Blic konačno kaže sve što je muči, a što je vezano za njega.

Svetlana-Ceca-Raznatovic-Promocija-Parfema-Foto-Telegraf024

– Poštujem uspomenu na svog supruga i shodno tome ne mislim da bi trebalo da i ja preko medija rješavam te probleme i to je jedini razlog zašto mu nikada nisam odgovorila na njegove izjave. Čak i povrijeđena – ćutala sam.

Mislim da je on zatrovan i da ne raspolaže činjenicama. Tolika mržnja prema meni je ogromno osjećanje. Ne znam ko ga je zatrovao, ali ja njega ne mrzim. Ja nikoga ne mrzim, a on, koliko god da je zatrovan, ima 33 godine i mora da odgovara za svoje postupke i izjave – navela je pjevačica, i dodaje:

– Vojin želi da promijenim prezime, a da sam to željela ja, promijenila bih ga odavno, neka on vodi računa o svom prezimenu. Mene on ne treba da savjetuje. Da je Željko živ, niko od njih me ne bi dirao. Znaju to i oni. Bili bismo velika srećna porodica.

(Blic.rs)