OVO JE ODJEKNULO REGIJOM KAO BOMBA! Rada Manojlović i Haris Berković će…

239

Pobjednik „Zvezda Granda“ Haris Berković i Rada Manojlović uskoro će predstaviti svoju duetsku pjesmu „Biseri i svila“. Oni su snimili i visokobudžetni spot za novi duet, ali nisu željeli da otkrivaju detalje. Dok je Haris bio misteriozan i ubjeđivao nas da sačekamo još par dana do premijere, Rada je dodala da je prava filmska priča u pitanju i da će mnogi uživati u kadrovima njihovog novog spota. Haris je za zvezdegranda.tv pričao kako je došlo do saradnje sa najtraženijom pjevačicom Granda.

thumb460_84223_1haris berkovic rada manojlovic

„U emisiji „Zvezde Granda“ zajedno smo otpjevali njen duet „Mešaj mala“ koju je snimila sa Sašom Matićem i tako je počelo naše poznanstvo. Nakon nekog vremena, dobio sam pjesmu „Biseri i svila“ koju je trebalo da snimim kao singl, međutim svi smo osjećali da to treba da bude duet. Saša Popović je dao pečat na kraju i rekao je da tu numeru treba da snimim sa Radom. Kada sam je nazvao, ona je bila oduševljena i odmah je pristala, a još kad je čula pjesmu, znali smo da je to pun pogodak“, kaže Haris koji za Radu ima samo riječi hvale.

„Ona je divna i dobra osoba i drago mi je što sam zahvaljujući Grandu upoznao zvijezdu kao što je ona. Čast mi je što je poznajem i što sam dobio priliku da snimim duet sa najtraženijom pjevačicom na našim prostorima. Šta drugo reći osim da je prelijep osjećaj sarađivati sa njom“, kaže pobjednik prošlogodišnjeg serijala „Zvezde Granda“ i ističe da mu je Rada svojim dugogodišnjim iskustvom na sceni mnogo pomogla.

„Dok smo snimali u studiju, stalno mi je govorila da obratim pažnju na emocije, da zamišljam da je sve to realno i da moram sto posto da budem u pjesmi, da svaki izraz mora da bude na svom mjestu. Zaista sam mnogo naučio od nje“, sa osmijehom na licu kaže Haris.

Kao autori njihove nove pjesme potpisuju se Miloš Roganović koji je napisao tekst i Goran Ratković Rale koji je uradio muziku i aranžman. Na pitanje kakva je numera i šta možemo da očekuje od nje, pobjednik „Zvezda Granda“ kaže: „Pjesma nije ni brza, ni balada, već nešto između, nešto neočekivano. Vjerujem da ćete se svi iznenaditi kada je čuju i ubijeđen sam da će se mnogi današnji muškarci i djevojke pronaći u njoj“.

Rada i Haris snimili su i visokobudžetni spot za novi duet, ali nisu željeli da otkrivaju detalje. Dok je Haris bio misteriozan i ubjeđivao nas da sačekamo još par dana do premijere, Rada je dodala da je prava filmska priča u pitanju i da će mnogi uživati u kadrovima njihovog novog spota.

(zvezdagranda.tv.)