ŠABAN ODUŠEVLJEN: Ovaj takmičar je skinuo sve Šabanove pokrete u originalu

195

Radojica Todorović (22) iz Zvezda kod Šapca, otpevao je dve numere “Žal” i “Otvori mi svoja vrata”, a žiri je bio potpuno fascniniran njegovim glasom, ali i pokretima nakon čega su glasali za prolaz. Svi su se složili da je Radojica savršeno skinuo svaki pokret kralja narodne muzike koji je bio oduševljen njegovim nastupom.

Screenshot_8_800x438

”Nemam šta da kažem, sem da skineš kilažu”, sa osmehom na licu je rekao Šaban, dok se Mare složio da je bio jako dobar.

“Jesi ti sigurno iz Šapca?” upitao ga je Bosanac, nakon čega je dodao je zna da je Radojicin deda bio poznati violinista u njegovom selu, a potom mu i uputio pohvalu. “Dobar si, popravio si se, samo reci familiji da se ne ljuti na mene, da mi ne stave rampu kad dolazim tamo”, našalio se Bosanac.

Jelena je bila potpuno fascninirana Radojicinim pokretima, pa ga je upitala da li zamišlja Šabana dok peva. “Ti si neverovatna kopija Šabana Šaulića. Meni je bilo malo zastrašujuće koliko imitiraš Šabana, ali odlično pevaš”, konstatovala je Karleuša, a Marija je dodala: “ Šaban ti je rekao da malo smršaš, ja ti kažem da obriješ glavu i biće sve u redu.” Reči hvale imala je i Ana Bekuta koja mu je poručila da je sladak, ali da povede računa o kafanskom pevanju. “Slušaj kako Šaban peva na disku, nemoj da ideš često u kafanu, a inače imaš sve pridspozicije da budeš zvezda Granda”, dodala je Bekuta.