SE*SI BOMBA NA SCENI: Aleksandra Mladenović oduševila hitom Sanje Maletić u Zvezdama Granda

222

Screenshot_2_800x467

Aleksandra Mladenović (21) iz Žitorađa znamo iz prethodnih sezona. Ovoga puta predstavila se pesmom “Poželela” za koju je dobila 6 “da”. Harun Mehmedagić finalista prošlogodišnje sezone “Zvezde Granda” i Sandra Rešić koja se takođe takmiči ove sezone su bili podrška u bekstejdžu svojoj drugarici Aleksandri. Pesmom “Evo sviće zora” ona je uspela da zadrži svih 6 pozitivnih tastera.

Pera Zdravković je imao samo reči hvale za Aleksandru: “To je ta energija našeg kraja, opravdala si moje da”. “Veoma si mi interesantna i seksi, baš si prava bomba, super je što želiš da se razlikuješ I da budeš prepoznatljiva kao original. Imaš taj “ruralni” način pevanja koji Srbija voli, mi to zovemo džiberiš”, rekla je Jelena Karleuša.

“Ti si meni ostala mali zvrk”, prokomentarisao je Šaban, a na Jelenin komentar da peva džiberiš objasnio je da je on kantri pevač. “Ja se tebe sećam iz prethodnih emisija, ti si mene dovodila do ludila, imaš tu neku ludačku energiju za koju mislim da te izdvaja”, rekla je Marija. Kakvu energiju je prenela Aleksandra pogledajte u videu.