Steffani: “Sa Đoletom nikada neće biti đinđirinđi”

239

Stefani Sa Đoletom nikada ne.mp4.Still001_800x450

Netrpeljivost između Zorice i Đorđa ne jenjava. Sa druge Strane Steffani je odlučna nikada više „đinđirinđi”

Šta li će Đole reći kada sazna šta je Stefani pričala u ispovedaonici. Poslušajte šta je Steffani kazala…

https://www.youtube.com/watch?v=W3ZHif_Vm9I&feature=youtu.be

Iako je jučer u ispovjedaonici nakon Đorđevih uvreda, već tradicionalno, ispustila par suza, ubrzo se vratila svom dobrom, starom nizanju uvreda na njegov račun.

https://www.youtube.com/watch?v=nzaCTD_8kmY&feature=youtu.be

Sve je počelo time što je Đorđe rekao 18 godina starijoj Zorici da je ružna i da smrdi. Međutim, očito ju takve uvrede jačaju jer se ona nakon njih vrati još inspiriranija za vraćanje istom mjerom.
Uplakana je Zorica potom u ispovjedaonici pokušala dočarati koliko nisko mišljenje ima o Đorđu, rekavši da je vrijedan koliko i njen „opanak bačen u balegu“. Potom je nastavila s govorom u kojem je pokazala koliko samopouzdanja zapravo ima. Svjesna je svog viška kilograma, ali ne mari za njega i ponosno ističe parolu: „Bolje da ljulja, nego da žulja“. Tvrdi da Đorđe zapravo smrdi jer „non-stop prdi“ te da „to govori o njemu“. Potom je dodala da ju on zasigurno ne može uvrijediti na račun fizičkog izgleda jer zna da je lijepa žena iako nije dotjerana, sređena i našminkana jer „nema potrebu za tim“. Svoj samopouzdani govor završila je rečenicom: „Ali ženu kao što sam ja, mog fizičkog izgleda čak i u mojim godinama, on bi mogao samo sanjati“.

Više saznajte u dnevnoj emisiji Velikog Brata večeras u 21:50 na OBN TV