JESAM PROŠAO ILI NE , MORAM KUĆI: Ovaj takmičar je postrojio žiri , Karleuša mu rekla da je luđi od nje

257

Screenshot_4_800x469

Denis Kadrić je automehaničar iz Velenja u Sloveniji. Ima 28 godina i već se takmičio u “Zvezdama Granda”. Pored muzike, bavi se fitnesom, vozi bicikl, a slobodno vreme provodi sa suprugom u prirodi ili sa društvom u diskoteci. Kaže da najviše cijeni iskrenost i trudi se da uvek bude u dobrim odnosima sa svima. Mana mu je što previše vjeruje ljudima, pa se često razočara. Muzički uzori su mu Šaban Šaulić i Šerif Konjević koje obožava zbog originalnosti i dobrih pjesama.

Denis je nakon intepretacije dviju pjesama dobio sam dva DA , a onda je nastao pravi haos na sceni Granda.

Denis je najprije počeo da objašnjava kako treba da se pjeva, da ne treba pjevati uvijek iste pjesme kao što to rade drugi takmičari. Uz to publika mu je dobacivala neke komentare koje nije htio otkriti Ani Bekuti , a onda je sa Bosancem pričao na ti što je dodatno nasmijalo publiku. Marija Šerifović je promjenila svoje mišljenje pa mu dala DA i rekla da ne bi da ulazi u raspravu sa njim.

Saša Popović mu je dao DA i pružio mu šansu da prođe u drugi krug , a onda ga je vratio i rekao da nije Karleuša dala svoje mišljenje. Ona je rekla kako prvi put vidi nekog luđeg od nje , ali Denis je nastavio da nasmijava sve oko sebe pa je pitao Sašu da li je prošao ili ne jer mora nazad kući u Sloveniju, a onda je objasnio kako je ovo sve bila šala.