PINKOVE ZVEZDE: Aleksandar i Darko razvalili , žiri ih pohvalio kao nikog

272

page

Aleksandar Karađorđević večeras je izveo pjesmu “Sve još miriše na nju”.

Bora se izvinio Aleksandru jer je tokom njegovog prethodnog nastupa zaspao u stolici, te mu je u znak izvinjenja, na pijaci u Kopru, kupio sliku Petra Karađorđevića. Zoricu je zanimalo kako je Bora mogao da zaspi tokom nastupa jednog ovakvog takmičara. Bio sam premoren, i bila je druga emisija po redu. Bilo je strašno vruće u studiju, bio sam i nervozan. Te večeri sam putovao i žurio sam na avion. Bila je balada, rekao je Bora.

Ja ću samo da te hvalim sada, jer može biti i uzbuđenje, pa je adrenalin skočio malo više, ali je to bilo savršeno, rekla je Zorica.

Jako toplo, meko, potpuno drugačije od onoga kako Aki pjeva tu pjesmu. Samo napred, odlično, hrabrio ga je Bora.

Uspjeo si da ostaviš utisak, svakako ti čestitam, dodala je Ceca.

Darko je izveo pjesmu “Zapisano je u vremenu”.

Vole Dareta, šta ćeš. Pa meni je on isto kao i prošli put bio vrlo, vrlo dobar. Naročito u drugom dijelu pjesme. U početku je bilo par nepreciznosti, i bilo je par momenata kada se baš trudio da pjeva kao Baja. Ali Dare ima svoj stil i treba da njeguje svoj stil, rekla je Marina.

Jeste da ima par Bajinih trilera. On je to dobro uradio, naročito je refrene dobro uradio. On može pokazati svima drugima kako se vlada intonacijom. Ne treba peglanje tu, nikakvo. Njegovi trileri su bili primjereni, bili su na svom mjestu, zato smatram da je dečko pogodio interpretaciju i od mene puno čestitki, rekao je Haris.

Zajednička pjesma je „Ciganka mala“. Direktno u treći krug su prošli: Aleksandar i Darko.