IMA SE, MOŽE SE:Evo na čemu Jelena Kostov nikada ne štedi!

361

Jelena Kostov 7

Za ovih nekoliko godina, koliko je na estradi, Jelena Kostov je dokazala da uvijek kada nešto želi to i ostvari i da joj u tom slučaju ništa ne predstavlja problem ili prepreku!

Ovako bi najlakše opisali ono što se danas pronelo kao najnovija vijest o ovoj pjevačici, po kojoj je zgodna Jeca otkupila cijelu modnu liniju mlade kreatorke Katarine Andrejić, koja je u srijedu predstavila svoju modnu liniju na „Serbia Fashion Week-u“!

Jelena Kostov modna revija 1

Naime, Jelena je bila specijalna gošća na ovoj reviji, na kojoj su predstavljeni modeli ateljea „Wish“.Kako već neko vrijeme sarađuje sa Katarinom, popularnoj pjevačici je pripala čast da otvori modnu reviju, a već nekoliko sati kasnije se pronela vijest da je upravo ta cijela kolekcija otkupljena i da ju je upravo Jelena kupimo.

Jelena Kostov modna revija 3

„I ja sam čula tu vijest i vjerujem da je tačna, jer su modeli zaista fantastični i svaki komad je izradjen od kvalitetnog materijala.Takođe je tačno da su neki modeli rađeni po mojim merama i da sam taj dio ja kupila.Očigledno da je neko shvatio to pogrešno, pa plasirao priču kako sam ja otkupila cijelu kolekciju.Katarina je mlada i perspektiva kreatorka i sigurno je da će se za nju tek čuti.Ja već neko vrijeme nosim njene modele i mogu Vam reći da je odlična za saradnju.Uvijek mi izađe u susret i često mi kreira garderobu za emisije.“-rekla nam je Jelena.

Jelena Kostov modna revija 2

Ako se uzme u obzir da je Jelena na ovoj reviji nekoliko puta izlazila na pistu, dolazi se do zaključka da se ona ipak dobro otvorila za pomenutu garderobu, bez obzira što nije otkupila baš sve!