INTERVJU // Nađa Golubović – Ne doživljavam se kao zvezdu jer sam u suštini jako skromna i prizemna osoba

447

Na našem portalu smo ugostili Nađu Golubović učesnicu muzičkog takmičenja Pinkove zvezde.

Nađa je za naš portal otkrila kako su tekli njeni prvi koraci u muzici,kako se prijavila na audiciju za Pinkove zvezde i još mnogo toga možete pročitati u nastavku.

12119001_10207963747235817_4434631656030557710_n

Sudeći prema onom dok te slušamo kada pjevaš, rekli bismo da se već dugo baviš pjevanjem. Da li je to tako?

– Pevanjem se profesionalno bavim već osam godina, ali sam talenat za muziku još kao dete pokazala , tako da sam učestvovala i na raznim dečijim festivalima.

Ti si definitivno postala miljenica publike, to se vidi i po tvom Facebook profilu i usudit ću se reći kako imaš zaista pravu armiju fanova. Kako si osvojila publiku za tako kratak period, da li su možda godine te koje su uticale na to ?

– Što se tiče publike i fanova evo i ovim putem pre svega želim da se zahvalim svima na ogromnoj podršci, zaista. Svakodnevno mi stižu poruke podrške i pohvale , tako da samo mogu pre svega veliko hvala svima da kažem.

Kako si došla na ideju da se prijaviš na PINKOVE ZVEZDE ?

– Na Pinkove Zvezde sam se prijavila na nagovor moje koleginice i hvala joj što me je nagovorila.

Oduševila si publiku, a i žiri , kakva su tvoja očekivanja na Pinkovim zvezdama ?

– Moja očekivanja vezana za takmičenje su da se pre svega što bolje predstavim širem auditorijumu kako vokalno tako i plesno, jer show biznis definitivno traži da danas pevač odnosno umetnik mora da ima sve.

Možda je prerano govoriti o tome, no očekuješ li ulazak u finale ?

– Mislim da je još rano pričati o finalu, naravno da bih to želela, ali vidjet ćemo šta će da bude. Ja ću se svakako truditi da dam svoj maksimum i budem što bolja.

Kako stižeš uskladiti obaveze, snimanje emisija, kako sada reaguje raja iz tvog grada, ali i iz drugih gradova kada te vidi na ulici ?

– Uhh..obaveze. Ja se po malo bavim i sportom i baš dosta radim, hvala Bogu i zasad nekako stižem sve. Naravno, kad su snimanja tog dana treninga nema, a sto se tiče ljudi iz grada, kao što rekoh već svakodnevno i pismeno i usmeno dobijam pohvale, a dešava se da me neko i prepozna mada mislim da sebe nikada neću doživljavati kao “zvezdu” ili nešto u tom smislu jer sam u suštini jako skromna i prizemna osoba.

Kakav je osjećaj kada stojiš pred žirijem i čekaš komentare? Da li ti laskaju pohvale, a kako prihvatiš kritike?

– Kada imaš u žiriju takve velikane kao što su Ceca, Bora, Haris, Marina i Miroslav najmanje što možeš da osećaš u tom momentu na bini je velika odgovornost.

Šta misliš postoji li neko od tvojih kolega, takmičara ko bi bio spreman na gotovo sve da se domakne pobjede ?

– Što se ostalih takmičara tiče to zaista ne znam jer ih ne poznajem sve.

Da li se pribojavaš ako recimo postaneš prepoznatljivo ime muzičke scene tog svijeta, svijeta šoubiznisa u koji već lagano koračaš ? Ipak, nije to samo mikrofon u ruke i pjevati, to je itekako zanimljivo publici, no mediji bi mogli da se sem tvojih muzičkih kvaliteta zainteresuju i za tvoj privatni život ?

– Nemam razloga za to jer ovaj naš pevački posao je zaista divan i blagosloven jer svaki čovek radi ono što voli. Naravno da pevanje nije samo uzeti mikrofon i pevati, za show biznis se dugo sprema i radi se na tome, e sad što se tiče privatnog života pretpostavljam da će doći neki momenat da i to publiku zanima. Trudiću se koliko mogu da taj deo zadržim za sebe, koliko je moguće.

Kako je zabavljati publiku u nekom lokalu, da li imas nastupa i gdje te tvoji fanovi mogu uskoro vidjeti ?

– Trenutno najviše nastupam i radim u svom gradu, ovde u Beogradu. Svaki četvrtak je rezervisan za Staru pesmu tako da svi koji vole dobar provod pozvani su i dobrodošli. Četvrtak se ne propušta.

Pohvalno je da tvoj grad posjeduje ovako veliki talenat kao što si ti. Da li se smatraš dobrim promotorom svog grada?

– Hvala vama na ovakvom komplimentu, a da li sam dobar promoter za svoj grad to najbolje drugi neka kažu, malo je neumesno da čovek sam sebe hvali.

I za kraj poruka za sve naše vjerne čitaoce !

– Porucila bih dragim čitaocima da uvek veruju u sebe i slede svoje srce ma šta god u životu radili i da nikada ne potcenjuju mož sudbine jer svakoga negde neka sreća čeka.

(e-turneja.com)