INTERVJU // Jelena Đurić – Očekujem ulazak u finale Pinkovih Zvezda, to mi je cilj kao i većini takmičara

325

Na našem portalu smo ugostili Jelenu Đurić učesnicu muzičkog takmičenja Pinkove zvezde.

Jelena je za naš portal otkrila kako su tekli njeni prvi koraci u muzici, kako se prijavila na audiciju za Pinkove zvezde i još mnogo toga što možete pročitati u nastavku.

12002893_456440797872485_4351225398527726033_n

Sudeći prema onom dok te slušamo kada pjevaš, rekli bismo da se već dugo baviš pjevanjem. Da li je to tako?

– Da tako je , muzikom se bavim već 4 godine.

Ti si definitivno postala miljenica publike, to se vidi i po tvom Facebook profilu i usudit ću se reći kako imaš zaista pravu armiju fanova. Kako si osvojila publiku za tako kratak period, da li su možda godine te koje su uticale na to ?

– Jednostavno su zavoljeli moju ličnost , lice i moju energiju… Valjda je ovo posljednje bilo presudno.

Kako si došla na ideju da se prijaviš na PINKOVE ZVEZDE ?

– Dosta ljudi me nagovaralo da se prijavim. Ali moja prijateljica Marina čim je vidjela najavu za 2 sezonu Pinkovih Zvezda bila je uporna jer sam u početku odbijala da se prijavim iz razlog što već bila na sličnom takmicenju u BiH. Ali obećala sam joj da ću otići na posljednju audiciju i tako sam sad ovdje gdje jesam.

Oduševila si publiku, a i žiri , kakva su tvoja očekivanja na Pinkovim zvezdama ?

– Iskreno očekujem finale to mi je cilj kao i većini. Dosta radim na svom fizičkom izgledu tako da smatram da je to podjednako bitno kao i glas.

Možda je prerano govoriti o tome, no očekuješ li ulazak u finale ?

– Naravno , zbog toga sam u takmičenju.

Kako stižeš uskladiti obaveze, snimanje emisija, kako sada reaguje raja iz tvog grada, ali i iz drugih gradova kada te vidi na ulici ?

– Kad dođe vrijeme snimanja emisije vlada velika euforija u meni kao i u ljudima koji me podržavaju. Ali kako kažu “sve se može kad se hoće” te tako i ja radujem se svakom snimanju. Kad je dobra organizacija sve stižem. Što se tiče mojih sugrađana, oduševljeni su i pružaju mi veliku podršku i neizmjerno sam im zahvalna na tome. Jer nije to samo uzeti mikrofon i pjevati, lakše je kad imaš ljude koji ti daju vjetar u leđa a ja ih za sigurno dosta imam i jako sam zahvalna.

Kakav je osjećaj kada stojiš pred žirijem i čekaš komentare? Da li ti laskaju pohvale, a kako prihvatiš kritike?

– Osjećaj je opušten jer kad sam ono glavno pokazala ostalo mi je jedino da sa olakšanjem poslušam komentare. Kritiku još ni jednu nisam dobila ali dug je period takmičenja što ne znači da ih neće biti. Ali bez kritike zaista smatram da nema napredka ako je sa razumijevanjem prihvatimo.

Šta misliš postoji li neko od tvojih kolega, takmičara ko bi bio spreman na gotovo sve da se domakne pobjede ?

– Zaista ne gledam u tuđe dvorište svako radi onako kako misli da treba. Zanimam me isključivo samo ja i moja karijera.

Da li se pribojavaš ako recimo postaneš prepoznatljivo ime muzičke scene tog svijeta, svijeta šoubiznisa u koji već lagano koračaš ? Ipak, nije to samo mikrofon u ruke i pjevati, to je itekako zanimljivo publici, no mediji bi mogli da se sem tvojih muzičkih kvaliteta zainteresuju i za tvoj privatni život ?

– Pa svi smo se prijavili svjesno da ćemo danas-sutra možda postati dio javnog svijeta, zašto bi se pribojavala. Može svako da se interesuje za šta želi a moja stvar je da li ja želim nešto da kažem iz svog privatnog života ili ne. Na ovom svijetu je dokazano da ne može ništa da se sakrije a ja nisam osoba koja ima nešto tako važno i zanimljivo da krije.

Kako je zabavljati publiku u nekom lokalu, da li imas nastupa i gdje te tvoji fanovi mogu uskoro vidjeti ?

– Ako te ispunjava posao kojim se baviš i kad vidiš lica koja se dive tvojoj interpretaciji to mi zaista daje vjetar u leđa da napravimo još bolju žurku. Nastupe naravno imam , to je uglavnom centralna Srbija i Bosna i Hercegovina , svi nastupi budu objavljeni na mojoj officialnoj stranici.

Pohvalno je da tvoj grad posjeduje ovako veliki talenat kao što si ti. Da li se smatraš dobrim promotorom svog grada?

– To mi kažu moji sugrađani koji su i te kako ponosni na mene.
Moj grad nije mali, površinski je mali ali ima ljude sa opasno VELIKIM srcem na koje sam beskrajno ponosna. Svakako se smatram dobrim promotorom svog grada jer ga neizmjerno volim!

I za kraj poruka za sve naše vjerne čitaoce !

– Moja poruka bi glasila “Nije bitno šta ti život da nego možeš li TI to da poneseš” važno je boriti se za ono što želiš!

(e-turneja.com)