POKAZAT ĆU SVIMA KO JE STANIJA: Otkriću ko joj je plaćao za se*s

223

Željka Rolović koja je bila uhapšena zbog sumnje da organizuje pros*ituciju, pregovara s produkcijom TV Pink o ulasku na Farmu, gdje će, kako kaže, objelodaniti sve starletine mračne tajne.

79556_stanija_1000x0

Željka Rolović, koja je krajem ljeta uhapšena zbog sumnje da je glavni organizator elitne pros*itucije na Crnogorskom primorju, spremna je da raskrinka Staniju Dobrojević i otkrije imena muškaraca s kojima je starleta bila za novac.

Rolovićevu je isprovociralo to što je Dobrojevićeva često proziva na Farmi, pa je riješila da se obračuna sa njom.

“Objelodaniću sve što znam o Staniji. spremna sam da otkrijem imena svih muškaraca s kojima je bila za novac“, rekla je Željka, za koju postoji mogućnost da uđe na Farmu i pred kamerama se obračuna sa Stanijom.

Produkcija TV Pink želi da se Rolovićeva, koju zovu crnogorska madam, pridruži farmerima i tamo kaže sve što ima o starleti iz Rume. Njoj je taj prijedlog interesantan, ali još nije sigurna da li će se preseliti na imanje u Lisoviću.

“Ne treba meni ni Farma niti ijedan drugi rijaliti da bih pokazala ko je Stanija Dobrojević. ali kada bih ušla u lice bih joj rekla sve što imam. Samo trebalo bi Farma da traje šest mjeseci da iznesem sve gadosti i prljavštine koje znam o njoj“, dodala je Rolovićeva.