Enela Palavra i Selma Bajrami novim spotom ‘preplavile’ internet!

634

  Novi video za pjesmu “Mlađe, slađe” za nekoliko dana postao hit posebno među mlađom publikom…12170395_1052179501482032_89192463_n

Enela Palavra, mlada pjevačica koja godinama živi u Americi, na dobrom je putu vrlo brzo zauzme estradni tron. “Povedi me”, “Potjera” “Ljubav me vodi”, “Un poco loca”, “Oko moje”… samo su neke od pjesama koje je do sada snimila i ekranizirala.Iako je jako mlada u estradnom svijetu Enela u svojoj biografiji ima upisana već dva dueta: “S tobom na vi” koji je snimila sa Mensurom Salkićem ranijim pobjednikom showa “Zvijezda možeš biti Ti” i “Mlađe, slađe” sa Selmom Bajrami.

Kako “Žena sirena” vrlo rijetko snima duete, na zajedničku pjesmu sa Enelom odlučila se, kako nam priča, iz jednostavnog razloga: djevojka ima potencijal i pred njom je blistava estradna budućnost. Ovu vrlo energičnu pjesmu, mladalačku… ekranizirale su prije mjesec dana u Beogradu, a ovih dana je dostupna njihovoj publici.

Za vrlo kratko vrijeme spot je zabilježio rekordan broj pregleda i, kako nam kaže Enela, sa sigurnošću tvrdi da je trenutno hit na internetu!

-Drago mi je što sam snimila duet sa Selmom, ženom kojoj niko ne može osporiti glasovne mogućnosti, dobar izgled… U pjesmi i spotu smo spojili mladost i iskustvo i publika je to prepoznala, pozitivno reagiraju što mi je jako drago. Pored te, uskoro ću objaviti još nekoliko novih pjesama, a onda i kompletirati CD koji će sigurno izaći pod markicom “Hayat Produkcion” – zadovoljna je mlada i sve popularnija Enela Palavra.

A.H