FARMA: Semir sa Majom otvoreno razgovarao o Gabrijeli

4101

Čini se da se situacija na Farmi počela da smiruje kada su u pitanju Gabrijela i Semir , farmeri su njih dvoje uzeli pod kontrolu jer današnja svađa je bila najveća do sada na Farmi.

semir-maja-farma-promo_800x459

Semir je večeras sa Majom otvoreno razgovarao o Gabrijeli gdje smo mogli saznati mnoge informacije koje nismo do sada znali.

– Kada je ušla na Farmu ona je imala emocije i lijepe riječi o tebi , nije stigla da mi se ispriča ali je imala neka osjećanja prema tebi. Govorila je mnogo o tebi da si divan idobar dečko , ali ovo danas je stvarno loše što ste radili bezveze iznosite prljavi veš , – rekla je Maja Semiru.



– Ona je loš čovjek i uvijek će biti za mene, vidjela si danas odjednom je počela da me napada i pljuje. Ona ne voli konkurenciju , voli u svemu da bude prva , nije samo Farma u pitanju tako je bilo i u takmičenju , – odgovorio je Semir.

Semir je Maji otkrio da je od prijatelja saznao mnogo informacija o Gabrijele koje neće ovdje iznijeti ukoliko ga ona ne natjera na to , onda je saputajući Maji rekao o nekom čovjeku na što mu je ona odgovorila da zna za taj slučaj i da ona bila s njim zbog loše finansijske situacije.

(e-turneja.com)