Hana Hadžiavdgić – Hladnijim danima češće vodim ljubav! Beba na putu?!

460

Zagreb, 241112. Hypo centar. Odrzana je treca vecer modne manifestacije Dreft Fashion Week.  Na fotografiji: Hana Hadziabdagic Tabakovic i Tarik Tabakovic. Foto: Marko Todorov / CROPIX

Popularna televizijska voditeljica Hana Hadžiavdagić Tabaković svaki dan na svom Instagram profilu otvora dušu svojim vjernim pratiocima. Kao što smo to navikli od nje i ranije, uvijek je iskrena, direktna i otvorena.

Pamtimo je po mnogim skandalima iz njenih mlađih dana, a danas je to uspješna žena na svim poljima! Ima odličan posao, muža kakvog je sanjala, ali i zaslužila, a izjavila je da bi njih dvoje uskoro trebali praviti bebu!

Na jednoj od svojih Instagram fotki izjavila je kako se najviše obraduje ovim hladnijim danima, razlog je češće vođenje ljubavi. Kaže da joj sexa ne manjka ni ljetnim danima, ali joj itekako više godi toplija atmosfera pod dekicom, gdje su ona i njen suprug, poznati hrvatski biznismen Tarik Tabaković najintimniji.

Hladni period godine nekako zbližava me s domom, s obitelji, više se družim u domaćem okruženju, više kuham i istražujem nove okuse ali definitivno više i vodim ljubav. Ne kažem da ljeti manja sexa, dapače.. ali je intima veća ispod tople dekice uz pucketanje kamina i zvuk kiše koja lupa od prozorska okna.”, napisala je Hana.