Na snimanju spota smo svi bili “pijani”!

330

Eksploziv 6

U produkciji Borisa Javorskog grupa ”Eksploziv” snimila je prošle nedelje u Banjaluci spot za pjesmu ”Reci mi da znam”.

Spot za novu pjesmu “Eksplozivnih momaka”, poznatih po duetu sa Dženanom Lončarevićem “Danas takve se traže”, snimljen je na nekoliko atraktivnih lokacija, delom i na njihovom nastupu u banjalučkom klubu “Drama”.

”Pjesma koju radimo je znatno komercijalnija u odnosu na ono što smo radili do sada. Cilj je da se dopadnemo mlađoj, klupskoj publici”, otkrio je Robert.

Snimanje je glat proteklo, a o tome kako im je bilo Robert, kroz osmijeh – objašnjava:

”Toliko sam bio ‘pijan’ u spotu da nisam znao ni gdje ležem ni gdje se budim. Poslijesvega što smo snimili uvjereni smo u to da će spot biti ili ‘bum’ ili ‘down’. Sa Borisom se jako dugo poznajemo i on se ponudio da nam uradi spot. On je sve osmislio, a naše je bilo samo da se pojavimo”.

Drugi dio snimanja i nije protekao glat kako se očekivalo jer su prisutne djevojke u klubu „Drama“ nekoliko puta prekinule rad opsedajući Roberta i drugare. Ništa bolji nisu bili ni Banjalučani koji su neretko upadali u kadar i slikali se s pjevačicama Ivanom i Sanjom.

„Nadamo se da ćemo češće dolaziti zbog dobre klope, ali prije svega zbog prelepih djevojaka“, rekli su nam za kraj, zadovoljni urađenim poslom.