ZVEZDA GRANDA OSTALA BEZ UŠTEĐEVINE: Popularna pjevačica čiji su hitovi osvojili klubove sada…

844

Pjevačica Jelena Kostov potpuno je dekintirana, jer je sav novac koji je od tezgi u posljednje četiri godine zaradila uložila u novi album. Iako sedam godina postoji na estradi, ovo će biti prvenac atraktivne pjevačice koja je na njega spiskala sve pare.

thumb460_75521_1jelena kosto

– Jelena je mnogo komplikovana jer je veliki perfekcionista i nije željela da pravi kompromise, pa je svaku pjesmu birala pažljivo. Ne samo što već godinama traje priprema njenog albuma već je i sav novac koji je štedjela posljednje četiri godine u njega uložila. Zaradu od svake tezge ona je odvajala sa strane kako bi kupila tekstove i aranžmane koji joj se dopadaju, a pojedine pjesme platila je oko deset hiljada eura i više.

Jako je uzbuđena pred izlazak albuma i jedva čeka da vidi da li je vrijedilo tolikog čekanja i još detaljnijeg biranja, ali i novca koji je pukla na njega – kaže naš izvor blizak pjevačici koja je sebe posljednjih godina lišila mnogih stvari zarad prvenca, koji bi trebalo da se pojavi do kraja godine.

Prije toga Jelena će izbaciti singl, za koji će spot snimiti u rodnom Dimitrovgradu. Kako saznajemo, ona je odložila kupovinu novog auta i renoviranje stana jer je odlučila da ulaže u karijeru.

– Tačno je da sam jako uzbuđena zbog prvog albuma u svojoj karijeri, ali i to da sam svu ušteđevinu u njega uložila. Kod mene bi lopovi u ovom trenutku izašli praznih džepova. Mnoge pjesme sam skupo platila, ali ne bih da otkrivam svote, jer su za dvije pjesme stvarno sumanute, ali se nadam da će mi se vratiti. Ne žalim ni dinara, jer sam potpuno zadovoljna – nada se ova zvijezda “Granda”.

(Alo.rs)