TI SI SINE BUDUĆA ZVIJEZDA: Haris Berković “razvalio” u Zvezdama Granda

3848

Sinoć u Zvezdama Granda koje su emitovane na Prva TV imali smo prilike gledati zaista sjajne takmičare , oni koji nisu bili u mogućnosti da Zvezde Granda gledaju sinoć već večeras u programu OBN televizije imaju priliku pogledati fenomenalne duele.

haris_640x349

Jedan od zasita jakih duela bio je između Uglješe Radonjića i Harisa Berkovića , ipak prolaz dalje izborio je Haris sa 5-1 po glasovima žirija.

Haris Berković se predstavio sa pjesmom “Noćas mi je srce ranjeno” od Harisa Džinovića i “Povredi me” od Nikole Rokvića , i žiri se složio da je u obje pjesme briljirao.

“Ti si sine buduća zvijezda , i imam jedan savjet za tebe , nemoj nikad prestati da se smiješ“ , rekla je Zorica , dok je Šaban rekao: “Ti si dosta bio precizan , čudo bi bilo da si pogriješio , ti Haris on Haris baš ste se našli“.

“Haris je večeras dosta bio kompletniji , i čestitam na zasluženom prolasku“ , prokomentarisala je Snježana , dok je Lukas rekao: “To što sam glasao za Uglješu ne znači da Harise ne znaš da pjevaš, moj glas Uglješi je moja podrška njemu u baražu , a ti Harise znaš i sam da si najbolji pjevač ovdje”.

U narednom periodu o sudbini Harisa Berkovića u Zvezdama Granda odlučivati će isključivo publika svojim glasovima.

(e-turneja.com)