Saša Matić:”Ko su ti Pajtosi”?

510

Sasa Matic

Kažu da je svaki početak težak, što važi i izčazak iz anonimnosti na našu estradnu scenu, ali nekada se nekom posreći pa ih starije kolege zbog nečega zapaze.Upravo to se desilo i bendu Pajtosi, koji su prošle nedelje na svom YouTube kanalu objavili Cover sa pesmom Saše Matića “Kad ljubav zakasni”.

Pajtosi 1

Obzirom da je poznat kao meraklija, Saša je jedno veče bio u kafani sa društvom, kada mu je jedan od prijatelja pustio Pajtose da čuje kako su odpevali njegovu pjesmu.Poslijepreslušane pjesme, Saša se raspitivao ko su ti Pajtosi, jer mu se nevjerovatno svidjelo ono što je čuo.

“Saša je rekao da su momci odlično odpevali njegovu pjesmu i da taj snimak može da stane rame uz rame sa njegovim izvođenjem.Bio je baš iznenadjen i rekao je da će momci iz Pajtosa sigurno napraviti veliki uspjeh i da se nada da će se negde upoznati”-rekao je Sašin prijatelj, koji je insistirao na anonimnosti.

Ko zna, možda uskoro čujemo baš Sašu i Pajtose u duetu, jer ako misli da su toliko kvalitetni, vjerovatno bi ih podržao i u duetskoj pesmi.

A nas zanima, da li se i Vama sviđa pjesma “Kad ljubav zakasni” u izvođenju grupe Pajtosi?