INTERVJU: Jasminka Dujmović – Verujem da svoju publiku osvajam s tim što sam jednostavna, spontana i pristupačna

774

Na našem portalu smo ugostili Jasminku Dujmović učesnicu muzičkog takmičenja Pinkove zvezde.

Jasminka je za naš portal otkrila kako su tekli njeni prvi koraci u muzici,kako se prijavila na audiciju za Pinkove zvezde i još mnogo toga možete pročitati u nastavku.

11069346_10203866652735865_1455352323_o

Sudeći prema onom dok te slušamo kada pjevaš, rekli bismo da se već dugo baviš pjevanjem. Da li je to tako?

– Da,naravno. Već dugi niz godina se bavim pevanjem i uživam u svakom nastupu i druženju sa publikom.

Ti si definitivno postala miljenica publike, to se vidi i po tvom Facebook profilu i usudit ću se reći kako imaš zaista pravu armiju fanova. Kako si osvojila publiku za tako kratak period, da li su možda godine te koje su uticale na to ?

– Hvala što me pratite. I pre takmičenja sam imala svoju malu armiju, ljude koji me gotive i prate moj rad, a sada nakon nastupa u takmičenju taj broj raste iz dana u dan i jako sam ponosna na sve njih. Verujem da svoju publiku osvajam s tim što sam jednostavna,spontana i pristupačna. Ne glumatam i to ljudi prepoznaju. Znam dosta njih koji glume neke zvezde,ali zaboravljaju da postoje i padalice.

Kako si došla na ideju da se prijaviš na PINKOVE ZVEZDE ?

– Prvo što me privuklo ideji da se prijavim za takmicenje je ime naše najveće zvezde Cece,a naravno i Pink je televizijska kuća koja nema konkurenciju i bilo je logično da će napraviti show kakav još nije viđen na našim prostorima,što se ispostavilo kao tačno. Kako onda ne pokušati biti deo takvog događaja?! Dodatno su mi porodica i prijatelji bili velika motivacija da se odlučim na taj korak i ovim putem im se svima zahvaljujem što nisu prestali sa ubeđivanjem.

Oduševila si publiku, a i žiri , kakva su tvoja očekivanja na Pinkovim zvezdama ?

– Hvala ti. Drago mi je što je to tako,jer naravno da svako ko je u ovom poslu priželjkuje takvu pažnju. Trenutno nije baš realno govoriti o nekim očekivanjima,jer ima jako dobrih kolega takmičara i verujte da nijanse odlučuju. Znam samo da ću ja dati najbolje od sebe.

Kakav je osjećaj kada stojiš pred žirijem i čekaš komentare? Da li ti laskaju pohvale, a kako prihvatiš kritike?

– Dosta čudan,jer u jednom trenu osećaš strah,u drugom ushićenost,u trećem ne mozeš da veruješ gde se nalaziš i tako se izmenjuju razni osećaji. Takva imena i ljude koji su u svom poslu najbolji od najboljih treba uvažavati bilo da je to pohvala ili ona malo manje draga kritika. Pohvala uvek laska,a kritiku uvek treba prihvatiti kao konstruktivnu i iz toga izvući ono pozitivno i raditi na sebi.

Da li se pribojavaš ako recimo postaneš prepoznatljivo ime muzičke scene tog svijeta, svijeta šoubiznisa u koji već lagano koračaš ? Ipak, nije to samo mikrofon u ruke i pjevati, to je itekako zanimljivo publici, no mediji bi mogli da se sem tvojih muzičkih kvaliteta zainteresuju i za tvoj privatni život ?

– Naravno da ne bih volela da mi se kopa po privatnosti. Muzika je ono što me vodi kroz život i ne želim karijeru da gradim na aferama i skandalima.
P.S. Mole se mediji da ne kopaju,pero je zakon! (smijeh) Mala šala !

Kako je zabavljati publiku u nekom lokalu, da li imas nastupa i gdje te tvoji fanovi mogu uskoro vidjeti ?

– Jao mene ne možeš da uhvatiš ni za glavu ni za rep,svuda me ima – “Svetska žena” Uvek uživam u pesmi,tako da i moja publika to oseti i uživaju samnom,predaju se i uvek mi se vraćaju. Kao vodi sa Baščaršije.

Pohvalno je da tvoj grad posjeduje ovako veliki talenat kao što si ti. Da li se smatraš dobrim promotorom svog grada?

– Promotor sam svog dragog Beograda,grada u kom sam odrastala i proživela sve svoje prve radosti u njemu, ali isto tako i Sarajeva, grada koji me kalio na početku moje male karijere,a sad je tu i Zagreb,grad u kojem provodim dosta vremena u zadnjih nekoliko godina. Beograd jeste moja lična karta,ali sva tri grada su mi u srcu i verujem da su i oni ponosni na mene kao i ja na njih. Sad vi meni recite koliko sam dobar promotor… (smijeh)

I za kraj poruka za sve naše vjerne čitaoce !

– Koračajte kroz život putevima duge i srcima punim ljubavi.
Ljubi vas vaša Yaca!