OBEZBEĐENJE OPKOLILO IMANJE! Opsadno stanje u Eliti, Stefan doživeo NERVNI SLOM, pa počeo sve da lomi

115

U ranim jutarnjim satima u rijalitiju “Elita 8” došlo je do žestokog verbalnog okršaja između takmičara Stefana Korda i Raška Mladenovića. Kako saznajemo, Stefan je bio izuzetno besan zbog ponašanja Raška, te je počeo da ga žestoko psuje pred ostalim ukućanima.

S obzirom na to da je situacija postajala sve napetija, obezbeđenje rijalitija je bilo u pripravnosti kako bi sprečilo eventualni fizički kontakt između dvojice takmičara. Kao što je poznato, fizički kontakt je najstrože zabranjen u rijalitiju, te je reakcija obezbeđenja bila promptna i efikasna.

– Ti si nasillnik, klošar, p*čka i lopov. Ti češ nekog da maltretiraš, j*bem li ti ja mamu u p*čku. Smrade matori, imaš li dete kući – rekao je Korda.

– Šta ti hoćeš od mene – pitao je on.

– Pusti ga – rekao je Mića.

– Čovek me gurnuo, ništa mu nisam uradio – kazao je Korda.

Dok se verbalni sukob odvijao, ostali ukućani su bili uznemireni i pokušavali su da smire situaciju. Neki od njih su pokušavali da razdvoje Stefana i Raška, dok su drugi samo posmatrali situaciju sa nevericom.

Nakon što je situacija kulminirala, produkcija rijalitija je reagovala i odvojila dvojicu takmičara. Takođe, očekuje se da će biti donete određene disciplinske mere povodom ovog incidenta, a biće interesantno videti kako će se odraziti na dalji tok takmičenja.

republika.rs