Priča mi da sam joj savršen od glave do pete: Terza otkrio da mu je odnos sa Sofijom nikad bolji, pa pomenuo i trudnu Milicu

123

Naredni sagovornik voditelja Darka Tanasijevića bio je Borislav Terzić Terza koji je progovorio o odnosu sa Sofijom Janićijević, ali se potom osvrnuo i na prijateljstvo sa Danijelom Dujkovićem Munjezom.

– Terza rekao si da se osećaš bolje nego ikad – rekao je Darko.

– Kao da nas je ta pauza zbližila, ja sam imao malo više vremena da razmislim i sad se baš lepo osećam – rekao je Terza.

– Šta je to što si shvatio u toku ta dva tri dana, kada već niste bili zajedno? – upitao je Darko.

– Shvatio sam da se baš zaljubila. Jako mi je privržena, za svakog momka koji je pogleda ona odmah dođe i kaže mi. Razmislio sam o svom ponašanju i moram malo da promenim neke stvari. Prošle godine sam bio slobodniji, zezao sam se, ali vidim da joj to smeta. Ona se ponaša fenomenalno prema meni, stvarno svaka joj čast – rekao je Terza.

– Je l’ ti stvarno ovih dana dokazala svoje emocije? Ona je i plakala i bila tužna – rekao je Darko.

– Kad malo bolje razmislim u 95 posto slučajeva sam ja kriv u odnosu sa ženama. Nisam je saslušao do kraja, ali stvarno je u pravu. Vidim da je zaljubljena, da ti čuješ šta ona meni priča ispod pokrivača. Kaže mi da joj se sviđam od glave do pete, da joj se ovo drugi put u životu desilo ovakva ljubav – rekao je Terza.

– Terza kako gledaš na to što su je mnogi žestoko vređali, a ona je trpela i ćutala? – upitao je Darko.

– Meni je to bilo čudno, ona je meni rekla da ja dajem ljudima materijala da vređaju i nju i mene i upravu je. Super je, super mi je s njom i stvarni mnogo je dobra devojka. Zaljubljenija je i vidi sigurnost u meni, vidi da sam ja momak za primer – rekao je Terza.

– Sofija ti je rekla da ti Munja nije drug, kako ti gledaš na to? – upitao je Darko.

– To su mi mnogi pričali, ali ja njega znam i poznajem ga. Munja više tera rijaliti i hoće da bude u priči. Rekla mi je da mi Munja nije pravi prijatelj i da bi je on prvi startovao – rekao je Darko.

– Kako gledaš na to što je Munja uradio Mateji? – upitao je Darko.

– Katastrofa mi je to, još mi je gore što je povredio Anu, ja sam sa njom dobra – rekao je Terza.

– Kakvo ti je mišljenje o Eni? – upitao je Darko.

– Ena je ludilo za rijaliti, ona je pomutila ovde mnogima razum. Kao da je prostudirala rijaliti i da je neko dobro savetovao. Upalila je 90 posto kuće, voli da se zeza. Ona je kao Munja i ja, ali to svi tumače na loš način – rekao je Terza.

– Kojom pesmom bi opisao ovu nedelju? – upitao je Darko.

– Kafana je moja sudbina – rekao je Terza.

pink.rs