Ona je za mene gospođetina: Ena vinula Kačavendu u nebesa, kuma je prozivkama poslala na dno

25

U novom izdanju emisije ”Pitanja novinara”, novinar Darko Tanasijević ispred Pink.rs portala i Joca Novinar ispred Red portala spremni su da učesnike sateraju u ćošak svojim škakljivim pitanjima. Milena Kačavenda ispozivala je Enu Čolić.

– Kako imaš poštovanje nekom ko te degradira – pitao je Darko.

– To je moja stvar, umem i da joj odgovorim. Može da ne promeni mišljenje o meni, ali za mene vredi više nego pola kuće. Ona je za mene gospođetina, kraljica juga – rekla je Ena.

– Kako je moguće da ti misliš da je ona k*rva, a ona za tebe da si kraljica juga – pitao je Darko Kačavendu.

– Moguće da zna nešto od spolja, familija mene poznaje. Enu ne poznajem od spolja i drago mi je zbog toga, jer se sa takvim ženama ne družim. Videla sam njeno ponašanje sa Pejom, rekla sam da je ona luda. Previše smo joj dali na značaju, iako je i sama mogla da bude zanimljiva. Deluje mi da je i ona dobila savete za rijaliti. Ljudi koji piju asepsol u 21. veku, šta da kažem – rekla je Kačavenda.

– Govore kao da joj Peja daje mnogo prostora, pa ne može da se sakrije i da živi tamo kod ponija. Devojka govori da dobro zarađuje, ne znam kad stiže i ona je kao deo La Familije. Ne znam šta će ona tu, osim ako nije neka spremačica, donji nivo. Priča da se ne meša u tuđe veze, pa se ljubi s Munjom – nastavila je ona.

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

pink.rs