Dala baba dinar da uđe, dva da izađe: Terza optužio Sofiju da se ograđuje od njega, ona šokirala izjavom: Ne smejem se pored tebe

58

Na narednom video-klipu puštenom u emisiji ”Gledanje snimaka” puštena je svađa Borislava Terzića Terze i Sofije Janićijević. Nakon završetka, voditeljka Ivana Šopić dala je reč akterima ove rasprave.

– Nisam nikakva pretnja Sofiji. Volim da se družim s Munjom i Terzom, ali ukoko joj to smeta, u redu. Ne ugrožavam njihov odnos, ne znam zbog čega ona to misli – rekla je Ena.

– Ova moja reakcija je bila dan nakon Terzine izolacije. Želela sam s njim da se razgovaram, ali se on drao. Ja više s njim nisam u vezi i ne zanima me da uopšte komentarišem njega. Na puštenom klipu je rekao da me ostavlja, a posle je došao da me ljubi – kazala je Sofija.

– Dača mi je rekao da si plakala, došla sam da te utešim. Ti si ta koja govori da smo na pauzi. Govoriš mi da sam depresivan, a zapravo se ograđuje od mene – istakao je Terza.

– Kao što sam i rekla, kad ja želim da smirim situaciju, on je taj koji dodatno mrači. Zbog njega po ceo dan nemam osmeh na licu. Peva neke srceparajuće pesme, ne znam šta da mislim – istakla je Sofija.

– Je l’ ti deluje da se Sofija ohladila? – upitala je voditeljka.

– Vidim da je hladnija. Nema nameru da me poljubi, zagrli. Mislim i da je sve ovo njoj problem s Milicom i sa mnom. Sofija, pokušavaš da se opereš – kazao je Terza.

pink.rs