Njih dvoje su nebo i zemlja: Anđela napravila poređenje između Zvezdana i Gastoza

31

U toku je emisija ‘Pitanja gledalaca’. Večerašnji voditelj je Milan Milošević. Naredno pitanje postavljeno je Anđeli Đuričić.

– Munju niko ne komentariše ovde, ona sebi nije smela da dozvoli takvo ponašanje pogotovo zbog Mateje. Mislim da je Mateja jako ljubomoran trenutno i da je Eni največi kanal koji je mogao da joj se desi -rekao je Rajačić.

– Pitanje za Anđelu: Zašto očekuješ da će nova veza imati isti ishod kao prethodna, valjda si videla koliko je Gale drugačiji?

– Ne očekujem niti bih mogla da uporedim i da vidim sličnost, to je samo nešto što je ostalo iz prethodnog odnosa i ja sam se samo zbog toga prepala. Baš smo dugo razgovarali pre neku noć i on mi je rekao da će mi pomoći da prebrodim svoje strahove, imam samo najbolje reči o njemu i uvek izvlači sve najbolje iz mene. Ni jedna veza nije ni slična kao ova, vreme će učiniti svoje, mi smo samo drugari -rekla je Anđela.

– Zamisli Zvezdan kad ti je govorio da nikad nećeš biti lepa i da te poliva i Gastoz koji ti uvek govori da si najlepša -rekao je Milan.

– Oni ne mogu da se porede uopšte, Gastoz je drugačiji od svakog momka sa kojim sam bila, jako je specifičan i ne libi se da udeli lep komentar -rekla je Anđela.

– Ona mora da ima samopouzdanje i da radi na sebi jer je prelepa devojka i treba da uživa u životu, treba više i ja da radim na sebi i da budem malo zreliji -rekao je Gastoz.

Anđela da te nije smorilo što je sinoć bio Zvezdanom rođendan? -pitao je Milan.

– Nisam iskreno ni znala kad mu je rođendan, blage veze nemam jer mi u to vreme nismo bili zajedno -rekla je Anđela.

pink.rs