Biću miran do ponedeljka: Gastoz otkrio da se sutra seli kod Anđele u krevet, pa priznao da ne može bez njenih zagrljaja

36

Nakon što je Anđela Đuričić otkrila Darku šta oseća prema Gastozu, on je došao u Šiša bar kako bi progovorio o svojim osećanjima.

– Smem da pričam sa Barbi, Kačavendom, Keti i Džordi i sa Anom, sa ostalima ne smem po Anđelinom pravlniku. Juče je bila hard, pravi famu oko Ene. Ja sam njoj rekao da je meni Ena zanimljiva kao učesnik, znamo se od napolje i od kako je ušla ozbiljna je tema, ali nisam očekivao da će to meni da se obije o glavu iako ja nisam kriv. Anđela trpuje da ja Enu gledam drugačije, ali to nije istina. Anđela i Ena mi nisu na istom levelu. – rekao je Gastoz pa je dodao:

– Ja nju nema razloga da branim jer se ona sama brani, a sada mi je rekla da se smirim, sada me Uroš proziva za Enu, a ona se istripovala, i ja sam shvatio da ne komentarišem, moram da pazim na rekacije, Anđela me gleda kada Ena ustane. Ja nemam razloga da bežim od Ene, samo sve što radim radim zbog Anđele.

Gastoz je potom otkrio šta je bilo kod Anđele u krevetu:

– Želeo sam da se grlimo, da se mazimo, fali mi to, fali te emocije, ti poljupci,, a ja ću poludeti ako je ne poljubim skoro. Sada ću se smiriti da se preselim kod nje u krevet, a onda ćemo videti: Iskreno normalna čovek bi odustao od svega, a mene nešto drži, iskreno nisam znao da će mi ovako biti lepo, meni se ona stvarno sviđa, mnogo mi je lepo i kada ćutim sa njom. – rekao je Gastoz.

On je progovorio i o planovima sa Anđelom:

– Sada treba da me šiša, ali videćemo šta će biti i da li će biti, a ja se nadam da će biti, jer mi je jako lepo kraj nje.

pink.rs