ANĐELA I GASTOZ DONELI ZVANIČNU ODLUKU: Večeras se sve menja u Eliti 8, OVO je konačno!

74

Anđela Đuričić nije krila zadovoljstvo nakon strastvenog jutra provedenog sa Nenadom Marinkovićem Gastozom. Dok se šminkala u spavaćoj sobi, Anđela je razgovarala sa Anom Spasojević o njihovom odnosu i planovima za budućnost.

– Ovako smo sasvim okej, delfinčići rade – rekla je Anđela, sugerišući da je njihov odnos u harmoniji.

– Rekao mi je da od večeras spava ovde. Da li znaš da otkako smo ušli ovde mi u sobi nikad nismo bili istoj, uvek je neko u Odabranima… To nije realno – dodala je ona, izražavajući svoje zadovoljstvo zbog bliskosti koju su konačno imali priliku da dožive.

Gastoz se pridružio njihovom razgovoru, donoseći Anđeli tradicionalnu limunadu, dok su oboje očigledno uživali u prisustvu jedno drugog.
– Malo delfinčići, malo me poljubio u vrat, klasika – otkrila je Anđela, dok su osmesi i pozitivna energija isijavali iz njihovog druženja.

Anđela je podelila sa Anom da je Gastoz izrazio želju da spava kod nje, nagoveštavajući mogućnost intimnijeg i trajnijeg odnosa između njih dvoje. Njihova otvorenost i iskrenost nagoveštavaju da će njihova veza imati prostora za dalji razvoj i produbljivanje.

Anđela je istakla Gastozove nežne gestove, poput poljupca u vrat, kao i njegovu opuštenu i zadovoljnu energiju tokom njihovog zajedničkog jutra. Njihova sreća nije mogla da ostane neprimećena, a Anđela je otkrila da je doživela da Gastoz ustane bez nervoze, što svedoči o harmoniji koja vlada među njima.

Anđela Đuričić je jasno izrazila svoje zadovoljstvo i sreću nakon intimnog jutra provedenog sa Gastozom, ostavljajući prostora za dalje razvijanje njihovog odnosa nakon izlaska iz kuće Odabranih.

republika.rs