Aneli i Ena bez dlake na jeziku, prepucavaju se uvredama! Janjuš te je napunio prošle godine, imala si abortus

33

U novom izdanju emisije ”Pitanja novinara”, novinar Darko Tanasijević ispred Pink.rs portala i Joca Novinar ispred Red portala spremni su da učesnike sateraju u ćošak svojim škakljivim pitanjima. Red je na Enu Čolić.

– Ne znam po čemu je Aneli uspešna i čime se bavi. Ne znam kako si posvećena majka, kad si dve godine u rijalitiju, a dete ti ima tri. Moje dete ima ostavljenu alimentaciju i trenutno je sa mojom sestrom. Jako je neškolovana, primitivna i prosta, tako se i ponaša. Ponižava samu sebe, moj nivo nije da raspravljam s njom – rekla je Ena.

– Ona je tu zbog mene – rekla je Aneli.

– Raspravljam se sa ljudima koji imaju verbalne sposobnosti, a ona jedino može da skonta uvredu za fizički izgled. Liči na vračaru. Ona tvrdi da idem po afterima, mene to ne zanima, jer sam imala tu fazu u životu. Ona da je neka uspešna žena, otvorila bi biznis – kazala je Ena.

– Što si ti ušla, ako si već ostvarena i imaš biznis – pitala je Aneli.

– Imaću veću svotu novca, a ti mi kažeš nešto. Janjuš te je napunio prošle godine, imala si abortus. Punjeno ti lice, punjena ti utroba i to je istina – nastavila je ona.

– Ovako da se izražava jedna majka, jeziva si – kazala je Aneli.

– Ena, rekla si da si čula za Aneli preko uroša – rekao je Darko.

– Gledala sam klipove na mrežama, tad mi je bila grozna, a i sad mi je – odgovorila je Ena.

pink.rs