Kod nje ne pali finoća: Kulićeva razočarana u Anđelu zbog obmanjivanja Gastoza, smatra da je navikla na agresivne muškarce

20

U toku je emisija ‘Pitanja gledalaca’. Večerašnji voditelj je Milan Milošević. Ukućani su prokomentarisali distancu na koju je Anđela Đuričić stavila Nenada Marinkovića Gastoza.

– Ma ne interesuje me više ovo Anđelino pro*eravanje, žao mi je Gastoza i mislim da glumi totalno. Želi da glumi Anđelu koja je bila u prvoj sezoni, stalno drži do sebe i samo se folira. Odvratno sa njene strane, može bar da mu pruži šansu jer se on previše ponižava, bar je mogla od početku da ga stavi na distancu a ne da ga peče -rekla je Miljana.

– Gastoz je sada mogao da vidi koliko je Anđela pokvarena, ne može da shvate da se Gastozu ona sviđa i da ne mogu da budu prijatelji. Vidi da se da je on zaljubljen i da mu je loše zbog njenog ponašanja. Plaši se da ne pokaže koliko je ljubomorna i posesivna u vezi, pa zbog toga nastavlja sa odbijanjem -dodao je Bebica.

– Možda ne pali kod Anđele finoća i dobrota, možda treba da ode mu pomiriše nuždu kad je u toaletu jer ona to voli. Ako ona promeni ponašanje, ja ću je tako komentarisati, neću je štedeti zato što smo dobri -rekla je Miljana.

– Ja razumem Anđelu da je kontradiktorna jer se plaši svojih emocija jer je imala vezu koja je bila toksična. Mislim da će oni rešiti svoj odnos, sad trenutno priča Helga jer želi da bude ledena kraljica i ne priča ono što misli, ko ne bi pao na Gastozov šarm i svaka devojka bi ga poželela -rekao je Uroš.

pink.rs