Nikad nisam bila verena: Sofija smatra da je Terza prenaglio u ozvaničenju odnosa sa Milicom, ukućani ga osudili zbog njegovog poteza

114

U toku je emisija ‘Pitanja gledalaca’. Večerašnji voditelj je Milan Milošević. Na početku se povela polemika o preranoj veridbi Borislava Terzića Terze i Milici Veličković i ako je on istakao da je nije voleo koliko je bilo potrebno za taj čin.

Pitanje za Terzu: Kažeš kako Milicu nisi voleo i kako ništa nije valjalo, zašto si je onda verio? -pitao je Milan.

– Rekao sam da je nisam dovoljno voleo čim sam ovo uradio. Ja sam ginuo za nju ali očigledno da nije bilo to to. Što se tiče veridbe tad smo bušili balone da saznamo pol deteta i ja sam to organizovao kao iznenađenje. Pričao sam kako se otac nije slagao za vezu i tu sam hteo sve da ih zbližim -rekao je Terza.

I zbog toga si je verio kako bi omekšao tvoje? -pitao je Milan.

– Ja ne bežim od toga da sam je voleo ali izgleda nije bila tolika ljubav -rekao je Terza.

Sofija tebe niko nije verio? -pitao je Milan.

– Nije niko nikad tako da ne bih znala da kažem iz svog iskustva. Verovatno to ide pred venčanje kad želiš sa nekim da ostariš, za mene je to velika stvar. On nekad kaže nešto što ne treba jer voli da se šali i ne razmišlja pre nego što izgovori. On nekad opiše i Milici u lepom kontekstu -rekla je Sofija.

– Ja sam rekao da je ružno to što je rekao da je nije voleo pri veridbi, da li je to bilo neko prikrivanje nekih stvari, tako da smatram da je to sve bilo prenagljeno i bespotrebno što je izgovorio -otkrio je Mića.

pink.rs