Traži dlaku u jajetu da bi se distancirala: Ša smatra da se Anđeli gadi Gastoz, izneo salvu uvreda na njen račun!

49

Miona Jovanović bila je naredna sagovornica predsravnika portala Pink.rs, Darka Tanasijevića, te je prokomentarisala sukob sa Mionom Jovanović.

– Šta misliš o sukobu Ša i Anđele? Ona je rekla da ti voliš mladalačku energiju, a ne staračku, aludirajući na Ša – upitao je Darko.

– Zanima me samo Ša. Anđela pokušava da se išupa iz situacije u kojoj je sa Gastozom. Proračunata je, odnos je bio monoton. Pokušavala je da ubaci neku svežinu u to njihovo druženje, ali joj nije uspelo – kazala je Miona.

– Mnogi učesnici govore da si se smeškala na Gastozove fore, dok se Ša svađao s Acom. Kako to komentarišeš? – upitao je Darko.

– To je jedna velika glupost, iskreno. Bezazlena situacija mi je bila u potpunosti. Mislim da nije trebalo sigurno da plačem – kazala je Miona.

– Ova Anđela je totalno lažna. Folirant veliki. Kad je videla da je previše gruba prema njemu, prihvatila je da s njim pije čaj. Užasna je. Pored njega je samo da je narod ne bi osudio. Traži dlaku u jajetu da bi se distancirala. Mislim da sam je pročitao. Nema šanse da uđe u vezu s njim. Presmešna je, oslabila je i kao komentator – kazao je Ša.

– Kako reaguješ na njene tvrdnje da se Mioni dopada Gastoz i da te ne voli? – uitao je Darko.

– Gluposti ne mogu da me povrede. Ona je blamantna devojka, izmišlja budalaštine – kazao je Ša.

pink.rs