DRAKONSKA KAZNA ZA UČESNICU FARME 8! Veliki šef MOMENTALNO reagovao, ovo se NE TOLERIŠE!

244

Aktuelna učesnica rijalitija “Farma 8”, Aleksandra Stanišić, našla se u žestokom verbalnom okršaju sa cimerkom Kiki Star, što je izazvalo veliku pažnju javnosti. Međutim, kako agresivno ponašanje nije dozvoljeno u rijalitiju, ovaj sukob rezultirao je drakonskom kaznom produkcije.

Naime, Aleksandra je ispolivala Kiki šamponom, a Veliki šef je zbog toga doneo odluku da Aleksandru kazni mesečnim honorarom.

Podsećanja radi, “Farma 8” prati grupu poznatih ličnosti, koje žive zajedno na farmi izolovanoj od spoljašnjeg sveta, bez novina, telefona, televizije i interneta, a svaki njihov korak prate kamere dvadeset i četiri časa dnevno. U novoj sezoni, takmičari će živeti na novoj lokaciji, u pravom srednjevekovnom gradu gde će se susresti sa novim izazovima i najnovijim zadacima.

Za razliku od prethodnih sezona, Farma 8 biće usko povezana sa Elitom 8 – učesnici Elite 8 koji ispadnu, imaće šansu da se vrate u trku za glavnu nagradu ako se na Farmi pokažu kao sposobni i vredni farmeri. Sa druge strane, učesnici Farme 8 koji se pokažu dobro u zadacima, imaće priliku da uživaju u svim blagodetima u Eliti 8.

republika.rs