Ti si monstrum, a ona sponzoruša: Miljana surovo urnisala Terzu i Sofiju, nakon žestokih prozivki njemu pukao film

28

U toku su “Nominacije”, a takmičari večeras biraju između Sofije Janićijević i Borislava Bore Terzića. Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Miljani Kulić.

– Ja ako budem surovo iskrena neće izaći na dobro, a ako pričam sarkastično opet. Zapazila sam sinoć da je Terza rekao da mu je žao, a da mu je žao ne bi radio ove stvari. Njemu da je stalo do deteta ne bi radio ove stvari, jer stres nikome nije doneo dobro. Prevara na najgori mogući način. Terza je trebao da razume šta znači drugo stanje i da se tako ophodi prema nekome ko gleda, milion puta je gore gledati nego biti ovde. Razumem Milicu što želi da dete bude NN, to sam i ja uradila. Smatram da je ono u “Eliti 7” bila foliraža, mogao je da kaže da ne može da pređe preko njene prošlost. Sofiju ne smatram dobrom osobom, smatram da je sve uradila da iskoristi svojih pet minuta jer je znala sa kim da se uhvati da bi isplivala u prvi plan. Ona je rekla da voli da se spominje njeno ime, u njenom smislu cilj ne bira sredstvo. Spremna da je gazi preko mrtvih da bi bila prva tema – govorila je Miljana, pa nastavila:

– Ako je Terza ovo uradio Milici u sedmom mesecu trudnoće, šta ona može da očekuje? U njenom slučaju važi da je loša reklama dobra reklama. Ona za mene više nije lepa devojka, jer nema unutrašnju lepotu. Sinoć se smejala, smireno govorila o situaciji. Ne znam kako da je nazovem nego obična profuknjača. Dobro je pikirala Terzu, a Terza zna šta je ostavio, zbog čega je ušao, a sad se vadi na roditelje i veridbu. Terza ne želi dete, jer da želi ovo ne bi radio. On zna da može da dođe do spontanog od prevelikog stresa. Ja sam prošle sezone videla idiličan odnos, svi smo ih hvalili – govorila je ona.

– Trebala si da je žališ dok je bila trudna, a ti si je napadala. Mi smo za to na sudu. Tad je mogla da izgubi bebu, sad je teža situacija – poručio je Terza.

– Ja se solidarišem sa njom, isto sam prošla. Ona je obična sponzoruša koja voli muškarce sa lovom. Terza joj se ne sviđa. Ti si monstrum, zaslužuješ da budeš sa ovom profuknjačom. Trudna žena mu nije na kraj pameti, ti si montrum i treba te kastrirati. Ja bih volela da Sofijin muž radi ono što radi ona dok je trudna. Poslaću njega, on je obična klošarčina. Milici želim sve najgore – dodala je Kulićeva.

– Ti joj želiš. Milica o njoj misli sve najgore. Istina boli, ali samo ću argumentima bez vređanja – rekao je Terza.

– Ti ni ovu k*rvu ne zaslužuješ. Uzećeš koji dinar i ideš u Budvu – vikala je Miljana.

– Ide u Antaliju direktno – smejao se Terza.

– Ovo sam čekala. On je spreman na sve. Ovog monstruma šaljem u izolaciju – nastavila je ona.

pink.rs