Nakon raskida sa Anđelom, Anita šeta Beogradom sa ovim šmekerom koga svi znate – ne kriju sreću

138

Veza između Anite Stanojlović i Anđela Rankovića, koja je često izazivala oprečna mišljenja među publikom, zvanično je došla kraju. Mnogi su ih smatrali najlepšim parom rijalitija, ali nakon tri meseca od završetka sedme sezone, odlučili su da se raziđu. Razlozi za ovaj prekid nisu otkriveni, što je otvorilo prostor za spekulacije među njihovim fanovima, koji pokušavaju da shvate šta je uzrokovalo kraj romanse koja je započela vrlo obećavajuće.

Anđelo je ušao u Anitin život u trenutku kada se suočavala s bolnim raskidom sa Jovanom Tomić Matorom, nakon što je otkriveno njeno dopisivanje sa Mateom Carom. Iako je Anđelo tada pružio Aniti podršku i šansu za novi početak, čini se da odnos nikada nije bio stabilan. Pojavljivale su se sumnje u iskrenost Anđelovih osećanja, a veza je od početka bila ispunjena nesigurnostima i trzavicama, što je, prema mnogima, rezultiralo njenim neizbežnim krajem.

Anita, nakon raskida s Anđelom, posvećuje svoje vreme jednoj mnogo važnijoj osobi u njenom životu – svom sinu Alekseju. Nedavno je posetila Hram Svetog Save u Beogradu, u društvu svog naslednika. Hram Svetog Save, najveća pravoslavna crkva na Balkanu i jedan od najvažnijih simbola pravoslavlja, poznat je po svojoj impresivnoj arhitekturi i duhovnom značaju. Njegova kupola i ikone predstavljaju bogato nasleđe srpske duhovnosti.

Anita je pokazala Alekseja kako ljubi oltar i prenosi mu prave vrednosti, što su njeni fanovi sa oduševljenjem ispratili. Usnimila ga je ispred Hrama, a prizor je oduševio publiku, koja ceni način na koji Anita vaspitava svog sina.

srbija danas