OD ANELI I SESTRA DIGLA RUKE: Oglasila se i iznela jasan stav njene porodice po pitanju veze sa Matejom! Usledio HLADAN TUŠ!

33

Iako je zauzela čvrst stav da u “Eliti 8” neće ulaziti u emotivne odnose, kao u prethodnoj sezoni, Aneli Ahmić ubrzo po ulasku na velelepno imanje pokazala je simaptije prema Mateji Matijeviću, a još brže uplovila u vezu sa njim.

Naime, usledili su poljupci i razmenjivanje nežnosti, da bi kasnije i priznali ozvaničili romansu.

Povodom njenih kontradiktornosti oglasio se čak i njen bivši partner Asmin Durdžić, koji joj je na opšte iznenađenje, čak poželeo sreću sa Matejom, iako smatra da nisu jedno za drugo.

On je u međuvremenu napravio kakav-takav, ali fer odnos sa njenim bivšim rijaliti dečkom Markom Janjuševićem Janjušem i javno priznao da se čuo sa njim.

Da su od Aneli svi digli ruke, pa čak i rođena sestra Sita Ahmić, govori to što se ona sve vreme ne oglašava po pitanju njene nove ljubavne romanse.

Odmah na početku na Anelinom Instagramu pojavila se objava u kojoj jeste dobila neki vid podrške, ali samo uslovno, s obzirom na to, da se i admini ograđuju, ukoliko dođe do nekih nepredviđenih okolnosti.

Sada je, ipak došao red i na Situ, da se zvanično oglasi u svoje i u ime cele porodice, kao što je to uvek bio slučaj ranije, ali je ona izrazila prezasićenost celom tom rijaliti famom koja se digla još od prošle sezone oko Aneli i poručila da se ona potpuno isključila iz svega, te da će reagovati samo u kriznim momentima, ukoliko do njih dođe.

– Ja sam već rekla da ove godine ne želim i ne mogu biti deo ničega, potpuno sam isključena samo ovo ankete i profil joj vodim. Ako se nešta promeni naravno da ću se odazvati, ali za sada stvarno ne mogu. Odluka je da ne dajem izjave, jer čim se oglasim dolazim u situaciju da mi ljudi šalju poruke i da me razvlače po stranicama – poručila je Sita za Pink.rs.

republika.rs