TRUDNA MILICA VELIČKOVIĆ IMA NOVOG DEČKA, nastavljaju romansu iz Elite 7?! Terza će GREBATI NA KAPIJI KAD SAZNA!

40

Voli lepe prste na nogama , a kao scenograf radio je sa Majom Berović, Emom Radujko I Teom Tairović. Oko voli da baci na devojke sa malim grudima I istaknutom zadnjicom, koje nakon provoda provoza u svom skupocenom automobilu, a kako kaže, bitna mu je emocija I sve radi za ljubav, iako brak nije uspeo da sačuva.

Upravo tako je Dušica Jakovljević opisala bivšeg rijaliti učesnika, Nemanju Gačića.

Gačić je bio gost u jednoj domaćoj emisiji koja se bavi popularnim rijalitijem, a trudna Milica Veličković netremice je posmatrala bivšeg takmičara rijalitija.

– Volim te – napisala je Milica javno na svom instagram profilu, a u svetlu raskida veridbe sa ocem svoga deteta, Borislavom Terzićem Terzom odmah su krenule spekulacije da Milica već ima novog dečka, te da su varnice krenule još u prethodnoj sezoni, kada su često razgovarali.

Podsećamo, poslednjih dana, javnost ne prestaje da bruje o navodnom flertu između Borislava Terzića, poznatijeg kao Terza, i njegove cimerke iz Bele kuće, lepe Sofije Janićijević. Ova situacija je izazvala dosta pažnje, pogotovo zbog Terzinih postupaka u Eliti 8, zbog kojih je njegova trudna izabranica, bivša učesnica Elite Milica Veličković, odlučila da stavi tačku na njihov odnos.

U vezi sa celokupnom situacijom, oglasila se i Sofijina majka Brankica za domaće medije.

– Okej je Sofija unutra, srećna sam što se prikazuje takva kakva jeste. Vaspitana je i normalna. To su gluposti za Terzu i nju, nema tu ništa. Neće nikako biti od toga ništa, poznajem je, nije njen tip uopšte – kaže Brankica za Pink.rs, a Miličin stav da Terzu ostavi iako čekaju dete smatra ljubomorom.

republika.rs