MIONA RAZLUDELA ŠA JEDNIM POTEZOM! Spomenula drugog muškarca, pa otkrila kako ih RAZDVAJAJU u Eliti!

221

Pevačica Miona Jovanović i reper Nenad Aleksić Ša bili su prvi gosti voditelja Danijela Dujkovića Munjeza i Borislava Terzića Terze u jučerašnjoj radio-emisiji “Amnezija”, gde su govorili o svom odnosu i ljubavi. Kako su rekli, uvereni su da ništa u rijalitiju ne može da ih razdvoji. Međutim, Miona je otkrila da primećuje poglede ukućana, muškaraca koje krišom merkaju nju i žena koje obleću oko Ša.

– Ma, primećujem ja sve, naravno da vidim, ali mene to uopšte ne zanima, veruj mi, mi smo sve i svašta prošli, vidim i da njega žene gledaju, ali me ne interesuje – rekla je Miona, a Ša je potvrdio njenu priču.

– Gledamo da što normalnije funkcionišemo… Tek je početak. Ja njoj sad 100% verujem. Kad smo izašli bila mi je drugačija slika, ljudi su stvarno za Mionu i Ša. Telefoni nisu problem, sve je transparentno. Mi smo bili preopušteni i tu nema napinjanja – govorio je reper.

Ipak, u toku večeri, Marko Zec je otkrio da zapravo primećuje da Miona njega posmatra, kada Ša nije prisutan, dok je reper izjavio da doživljava transfer blama zbog te priče i da potpuno veruje svojoj izabranici, koja mu je dokazala ljubav. Jovanovićeva se nije preterano branila, već se samo složila sa Aleksićem.

– Ša sedne malo napred, a ona se vrati i gleda me, sada ne znam da li je to slučajno ili šta već – rekao je Marko.

– Nalazim se u jako teškoj situaciji…Šta će on? Blam me je. On je dobar momak, ali se zavozao i zaigrao. Imam mali transfer blama. Ona i ja znamo šta radimo, verujemo jedno drugom skroz – rekao je Ša.

republika.rs