NOVO PONIŽENJE ZA ANELI: Mateja ne želi da OZVANIČI VEZU sa starletom!

230

Takmičari “Elite 8” Aneli Ahmić i Mateja Matijević sinoć su se poljubili na žurki, a zatim završili u istom krevetu. Ipak, iako je sinoć priznao da mu se Aneli dopada, Mateja nije spreman za vezu. O ovome su govorili u radio-emisiji “Amnezija” danas.

– Krenuli smo druženje, prijamo jedno drugom. Mi smo ušli u nešto. Ne znam da li smem da ozvaničim, ima učesnika koji će da riknu, nekoga će da opali srce – govorio je Mateja.

– Prošle sezone su svi govorili da sam folirant i da ne volim Janjuša, a sad da ga volim i da ga čekam. Šta je sad problem? Mene to više ne interesuje. Ja sam govorila kad me je interesovalo, do pre dva dana. Nisam mogla da povučem crtu. Mateja i ja smo se posvađali, videla sam da mi fali, da gledam gde je i razmišljala sam da li ćemo opet da pričamo. Pomirili smo se i ta osoba mi više nije pala na pamet. Nešto me je preseklo, govorim iskreno – dodala je Aneli.

– Meni Aneli prija, poznajemo se sedam dana i nastavićemo da provodimo vreme zajedno. Mislite da je meni prijatno da mi neko govori da sam inat? Uhvatio sam se i nemam problem sa tim preterani, pa i da se desi, okej… Prijalo mi je i bilo mi je lepo – rekao je Matijević.

Prethodno se Matijević poverio i Drvetu mudrosti, kada su njih posetili Rajski vrt.

– Drvo, došao sam da ti priznam da se možda nisam nikad osećao ovako čarobno u ovom prostoru, Ovo je neka čudna energija i privlačnost. Znaš kad se fiksiraš pogledom, video sam neko ludilo i dopalo mi se – priznao je Mateja.

– Ovo što je Mateja rekao, sve je istina. Kako sve više vremena prolazi, sve više se vezujem za Mateju i prija mi. Ne razmišljam više o nekim stvarima o kojima sam razmišljala ranije – potvrdila je i Aneli.

republika.rs