MATORA PRODALA VENČANE BURME! Otkriveni šok detalji – EVO NA ŠTA JE SPISKALA TAJ NOVAC!

142

Bivša učesnica rijalitija, čije je ponašanje najčešće komentarisano tokom “Elite 7” i “Zadruge 6”, Jovana Tomić Matora, prošle godine je stupila u brak sa Anitom Stanojlović, a njihovo venčanje održano je na glamuroznoj lokaciji – Svetom Stefanu, u Crnoj Gori. Međutim, nakon kratkotrajnog braka, došlo je do razvoda usled poljuljanog poverenja, a Matora je odlučila da proda venčane burme.

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović su iznenadile javnost svojim venčanjem na luksuznoj lokaciji Sveti Stefan u Crnoj Gori. Iako su se u vezu stupile u rijalitiju “Zadruga 6” i nisu želele da započnu vezu pred kamerama, njihova ljubav je ipak pronašla put do braka, koji je bio popraćen velikom pažnjom medija i javnosti.

Nakon turbulentnog perioda u rijalitiju “Elita 7”, došlo je do razvoda između Matora i Anite Stanojlović, a javnost je bila zainteresovana za sudbinu venčanih burmi. Matora je javno izjavila da će prodati burme i novac potrošiti sa Markom Đedovićem u kafani, ali kako su se njih dvoje posvađali, Matora je rešila da proda burme i novac iskoristi za svoje zadovoljstvo.

Nakon prodaje venčanih burmi, Matora je odlučila da se opusti u društvu prijatelja. U jednoj od kafana, fotografisana je sa Nebojšom Bojovićem, Osmanom i Kristinom Karić, kao i njihovom drugaricom Buckom. Ova slika je izazvala pažnju medija i fanova, pokazujući Matorin novi početak nakon završetka braka.

Podsećamo, Matora je putem svog Instagram profila objavila da će sutra gostovati na televiziji Red, što je izazvalo veliku pažnju i spekulacije o njenom ponovnom ulasku u rijaliti svet.

republika.rs