Jelena žestoko popljuvala Ivana, Anđela ih razotkrila otkrivši da su imali intimne odnose!

4307

U toku je emisija ‘Pitanja gledalaca’. Večerašnji voditelj Milan Milošević spreman je da ozbiljno razdrma kavez ukućanima intrigantnim pitanjima koja su postavljali gledaoci. Naredno pitanje postavljeno je Ivanu Marinkoviću.

Pitanje za Ivana: Zašto ti je krivo što se Jelena druži sa Anđelom? -pitao je Milan.

– Ja sam rekao da i treba da se druže, njih dve se ni ne poznaju jer smo se čuli napolju i bila je na mojoj strani tako da me je to začudilo. Ona je osuđivala i nije imala lepe reči za nju -rekao je Ivan.

– Ja sam Ivana podržavala da ide do pobede, meni se nije dopao njen postupak ali ja nju nisam poznavala tako da ne mogu da sudim o tome. Ona meni lično nije ništa uradila -rekla je Anđela.

– Ja ne kapiram ta druženja ali nemam ništa protiv. Ja znam da si me javno podržala samo mi je bilo čudno da u moru novih učesnika vas dve postanete tako bliske -rekao je Ivan.

– Ja vas zaista gotivim i jedno i drugo i ne želim da se mešam u vaš odnos. Imaćemo korektne odnose i sa tobom i sa njom -rekla je Anđela.

– Ništa neočekivano jer on ima problem sa svakom osobom koja se druži sa mnom, njegove frustracije prelazile sve granice. Ja sa Anđelom nikada do sad nisam pričala o Ivanu niti nam je tema, njega nervira što mi ne pričamo o njemu -rekla je Jelena.

-Meni je sve ovo glupost, mislim da će se pomiriti i da Ivan tera inat Jeleni sa Brankom. Znam šta je pričao kod nas o Jeleni, stalno je spominjao, ne znam čemu potreba da se toliko vraća na stari odnos -rekla je Miljana.

Nemoj me zaje*avati, imali ste odnose u subotu a sad sam ja kriva ajde bre odje*ite zajedno, ja ne znam šta više da vam kažem -rekla je Anđela.

pink.rs