“NENADE, MORAŠ DA SE LEČIŠ!” Vanredna situacija na imanju u Šimanovcima, HITNO REAGOVALA MAJKA TEODORE DELIĆ!

362

Nova sezona popularnog rijaliti šou programa “Elita 8” samo što je počela, a pred kamerama je već pukla prva “tikva”! Nenad Macanović Bebica, iako je na imanje u Šimanovcima ušao sa svojom izabranicom Teodorom Delić, danas je iznenada okončao njihovu vezu. On je javno priznao da se kaje što je uopšte imao bilo kakav odnos sa njom, ističući da je Delićeva navodno deset meseci glumila ljubav.

Naime, tokom njihovog konflikta koji je eskalirao u pušionici, Bebica je pred svima jasno naglasio da je Teodora bila u potpunosti neiskrena, kao i da je lažno predstavljala svoja osećanja, čak i u vezi sa njegovom decom koja su je jednom prilikom upoznala. Teodora i Nenad su nastavili da se raspravljaju u Rajskom vrtu, a u jednom trenutku on je pao na pod i počeo da plače.

– Nenade, moraš da se lečiš – rekla je Teodora.

Teodorina majka otkriva detalje

Slavica Delić, majka Teodore Delić, oglasila se povodom sukoba između njene ćerke i Nenada Macanovića Bebice. Ona je istakla da je Nenad posesivan i ljubomoran, te da je Teodora bila voljna da ostane u vezi, ali da je Nenadov ponašanje postalo preteško za nju. Takođe, otkrila je da je Teodora živela sa Nenadom i njegovom decom, te da je odjednom nastao problem, naglašavajući da Nenad nema pravo da joj zabrani s kim će da se druži.

– Nenad je posesivan i ljubomoran, oni su ušli zajedno, stvarno su se voleli. Sve je bio okej, ali čim su ušli on je krenuo po starom, da patetiše, ljubomoriše, plače. Previše je guši, čini mi se da napolju to nije tako izgledalo. Nije ona kriva ništa, puno njih su slali poruke i direktno njoj i preko Uroša Stanića, ali ona nije ništa prihvatila. Ona voli Nenada, ali svako ima pravo da se nekom nabacuje – rekla je ona, a zatim dodala:

– Oni su bili i kod mene i sve je bilo super, ons je živela sa njim, igrala se sa njegovom decom i sad odjednom problem. Ne može on da zabrani njoj s kim će da sedi. On je bolesno ljubomoran – rekla je mama Slavica za Pink.rs.