Maja i Car ponovo zajedno! Konačno raskrinkani, objavljen dokaz, ovo je previše da bi bilo slučajno

525

Maja Marinković nedavno je stavila tačku na emotivnu vezu sa Stanislavom Krofakom, a sada je, po svemu sudeći, ponovo pala na šarm svog bivšeg dečka Filipa Cara.

Njihovi fanovi, koji godinama prate njihove ljubavne turbulencije, odavno su na društvenim mrežama primetili male signale koje jedno drugom šalju – citate, pesme koje objavljuju i slično, a oni bi uvek demantovali da je to tako kako se čini. Međutim, sada su se pojavili dokazi za koje njihovi fanovi, koji se nazivaju lemurima, kažu da su “neoborivi”.

Maja je, naime, otputovala i za svoje pratioce za Instagram usnimila se u jednom hotelskom kompleksu. Filip je, s druge strane, istog dana objavio fotografiju iz teretane, a oštrim očima njihovih fanova nije promakao enterijer teretane koja je, zapravo, ona u sklopu hotela u kom boravi Maja.

Svoje tvrdnje dokumentovali su fotografijama kako bi korisnicima društvenih mreža dokazali da se Maja i Car jesu pomirili, ali da o tome, zbog brojnih zavrzlama i prethodno loših iskustava, ne žele da govore javno. Bar ne još uvek.

Car je, inače, prethodnih dana ratovao sa svojom bivšom devojkom Aleksandrom Nikolić, sa kojom ima ćerkicu. Pale su žestoke prozivke s njegove strane, međutim oboje su spustili loptu zarad deteta.

– Sa Aleksandrom je napokon postignut sporazum da se funkcioniše normalno zbog deteta, da se ne provlačimo u ružnom kontekstu i da imamo roditeljsku relaciju za dobrobit deteta. Dete ću viđati u Beogradu, ali će i njena majka dolaziti sa detetom u goste kod nas – otkrio je Filip, koji se zahvalio Aleksandrinom novom dečku:

– Hvala njenom momku koji je pokrenuo inicijativu, kontaktirao me i ljudski se poneo. Sa mnom se može na lep način uvek i dogovorom – objasnio je on.

pink.rs