PIJANA UČESNICA ELITE 8 NAPRAVILA SKANDAL U KARANTINU! Beži u rijaliti od KRIMINALA, odmah krenula da PRETI

357

Sutra počinje “Elita 8”, a danas stižu rijaliti učesnici koji će u narednim mesecima biti deo popularnih rijaliti šou programa na televiziji Pink. Među rijaliti učesnicima koji su stigli u karantin, primećen je i poznati učesnik Uroš Stanić, koji je s osmehom dočekao ovaj novi izazov, dok su pojedini bili emotivni, a neki čak i pijani.

Naime, nova učesnica Sara Savka pojavila se danas vidno pod dejstvom alkohola, što je kasnije pred kamerama i sama priznala. Kako kaže, odlučila je da se malo opusti.

– Bože moj… Ja sam se napila za sve pare! Ulazim u “Elitu” da se smirim i da ove mlađe ne upadnu u to što sam ja upala. U taj kriminal, da ih ne za*ebu kao što su mene za*ebali. Sama sam ušla u to, svašta sam doživela, ali nikome to ne treba u životu – ističe nova takmičarka, a zatim otkriva i da li se plaši nekoga, kao i da li strahuje za svoj život, sve vreme tražeći flašu alkoholnog pića:

– Boli me k**ac! A, ona mala sa kačetkom se plaši mene! Ne znam kako se zove, ulazi u rijaliti, ali nabijem je ja na k**ac!

republika.rs