“TO TEBE BOLI!” Samo dva dana pred početak “Elite” oglasio se Anelin bivši – OVO će je sasvim uništiti!

2910

Aneli Ahmić, koja je osvojila drugo mesto u sedmoj sezoni rijalitija “Elite”, privukla je veliku pažnju na specijalnoj konferenciji koju je organizovao Željko Mitrović povodom predstavljanja nove, srednjovekovne sezone rijalitija “Farma”.

Ovaj glamurozni događaj okupio je brojne poznate rijaliti veterane i medijske ličnosti, a Aneli je svojim šarmom i nasmejanim izgledom bila u centru pažnje.

Na prvi pogled, Aneli je delovala veselo i opušteno, međutim, iza njenog osmeha kriju se ozbiljni problemi. Trenutno je suočena s velikim osobnim izazovima, posebno u vezi sa sukobom s Asminom, koji se ne smiruje. Naime, Asmin nastavlja da vodi verbalni rat protiv svoje bivše supruge, što je dodatno otežalo Anelinu situaciju. Iako je na konferenciji delovala spremno i sretno, jasno je da se Aneli suočava s ozbiljnim problemima u privatnom životu, koji se očigledno reflektuju na njen svakodnevni život.

– Smećarko, bolim te ja, boli te Stanija i da nije Stanija, bolela bi te svaka nova žena koja je pored mene. Vratila bi se ti meni samo da ja hoću, a znaš da neću. I to te boli, zato laješ i bljuješ, zato izvrćeš da bih se ja tebi vratio. A što bih tebi, kad imam avion pored sebe i kad ima milion boljih žena od tebe, smećarko. Ne zanimaš me, ni ko žena ni kao čovek posle svega što si uradila i tog pljuvanja mene, moje porodice, žene koju volim, za mene si sad samo smeće obično – napisao je Asmin u svojoj objavi.

republika.rs