MILENA KAČAVENDA SKOVALA PLAN PRED ULAZAK U ELITU 8! Evo gde smo je zatekli, spremna kao nikada do sada!

199

Budući učesnici rijalitija Elita 8 uveliko se pripremaju za novu sezonu, a sada je naša ekipa zatekla Milenu Kačavendu na sistematskom pregledu. Naime, ona je pred novu sezonu rijalitija spremna kao zapeta puška, pa je otkrila šta sprema.

– Ja sam već bila unutra, tako da znam šta me čeka, a sada bih mogla da uđem samo spremnija nego ikada. Ne potresam se oko toga kako će neko da reaguje kada me tamo vidi. Nisam tu da se dokazujem bilo kome, ostvarena sam žena, a ulazim iz čistog hira i naravno zabave – rekla je Milena.

Inače, Marko Janjušević Janjuš protekle noći bio je gost u emisiji ‘Narod pita’, te je raskrinkan da je Aneli Ahmić slao poruke nakon izlaska iz rijalitija. Aneli je to otkrila, te je čak i priložila glasovnu poruku kao dokaz da je Janjuš hteo da dođe kod nje u Dubrovnik.

Međutim, sada su isplivali dokazi o tome kako je Janjuš ranije navodno uznemiravao Aneli sa nepoznatog broja, te je ona sada rešila da i o tome progovori.

– Janjuš me je zvala sa nepoznatog broja i dao drugu da priča i da se javi umesto njega. Znam sigurno jer sam ubeđena da sam ga čula u pozadini u jednom trenutku, a to mi tako liči na njega. Uznemiravao me je, ali nisam na kraju ni htela da odem u policiju. Znala sam da su to potezi slabića, tako da nisam imala nameru da trošim vreme na te gluposti – rekla je ona.

republika.rs