OVOG FRAJERA ŠETA SLAĐA PORŠELINA! Prva zajednička slika sa FUDBALEROM, evo o kome se radi! (FOTO)

324

Bivša takmičarka “Elite 7”, Slađa Lazić, iznenadila je svoje pratioce na Instagramu objavom fotografije sa fudbalerom sa kojim je u vezi. Ova lepa brineta je konačno odlučila da svetu pokaže svog izabranika, a radi se o prvotimcu iz Užica, koji je osvojio njeno srce.

Slađa je do sada vešto krila identitet svog partnera, te su mnogi bili znatiželjni da saznaju ko je osvojio srce ove popularne takmičarke. Međutim, sada je došlo vreme da se njihova veza stavi u javni plan, a Slađa je to uradila na vrlo romantičan i nežan način, deleći sa svojim pratiocima intimne trenutke sa svojim dragim.

Iako se o identitetu fudbalera još uvek ne zna mnogo detalja, javnost je oduševljena ovom vesti. Slađa je svojom objavom izazvala lavinu reakcija, te su mnogi izrazili oduševljenje zbog njihove veze i iskazali podršku ovom zaljubljenom paru.

Nakon što je Slađa objavila sliku sa svojim fudbalerom, mnogi pratioci su se oglasili rečima podrške i oduševljenja. Mnogi su istakli koliko lepo izgledaju zajedno, dok su drugi izrazili želju da saznaju više o ovom tajanstvenom fudbaleru koji je osvojio srce popularne takmičarke.

republika.rs