ANITA STANOJLOVIĆ VIŠE NIJE CRNKA! Šok transformacija usledila pred Elitu 8 – PRVE fotke nakon promene!

27161

Bivša takmičarka u popularnom muzičkom takmičenju “Elite 7”, Anita Stanojlović, nedavno je donela šokantnu odluku koja je iznenadila njene brojne pratioce na društvenim mrežama. Naime, Anita je otišla kod frizera i odlučila se za drastičnu promenu – izblajhala je kosu u plavu boju!

Ova neočekivana promena izazvala je veliku pažnju javnosti, s obzirom na to da je Anita poznata po svojoj prepoznatljivoj tamnoj boji kose. Mnogi su bili šokirani njenom odlukom da se oproba u ulozi plavuše, ali istovremeno su bili i znatiželjni da vide kako će joj nova boja kose pristajati.

.

Nakon što je Anita podelila fotografije svog novog izgleda na društvenim mrežama, reakcije njenih fanova nisu izostale. Mnogi su izrazili svoje iznenađenje, ali su istovremeno pružili podršku pevačici u ovoj hrabroj odluci. Komentari su se nizali, a mnogi su pohvalili Anitu ističući da joj plava boja kose izuzetno dobro pristaje.

Ubrzo nakon što su se fotografije proširile društvenim mrežama, Anita je odlučila da otvoreno progovori o svojoj odluci. Pevačica je istakla da je oduvek želela da isproba nešto novo i drugačije te da je promena boje kose bio prvi korak ka osvežavanju svog imidža.

republika.rs